Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Έρχεται η πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα σε Ηλία και Καίτη

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε  στην εκπομπή Alpha Τώρα για την επιτυχημένη κωμική σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα στην οποία συμμετέχει, για την παράσταση Θεσμοφοριάζουσες, του Αριστοφάνη με την οποία περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα, αλλά και για τα θέματα επικαιρότητας που μας απασχολούν.

Ξεκινώντας με την αγαπημένη μας σειρά, δήλωσε: «Έχουμε σταματήσει τα γυρίσματα ώρα, ξεκινάμε πάλι στις 23 Αυγούστου για τη δέκατη χρονιά της Μουρμούρας. Ανέλπιστο, αλλά εφικτό. Απ’ την αρχή το είχα πει, όταν πρωτοπήρα το υλικό στα χέρια μου ότι μπορεί να πάμε και 10 χρόνια. Είχα αναγνωρίσει ότι κάτι σημαντικό συμβαίνει…

Ο Ηλίας και η Καίτη είναι ένα αντιφατικό ζευγάρι, δύο κόσμοι εκ διαμέτρου αντίθετοι και το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω για τη δέκατη χρονιά είναι ότι θα έρθει πέτρα σκανδάλου… Ο κυρ Ηλίας είναι ένας συμπαθέστατος γκρινιάρης και απολαμβάνω την πορεία μέσα από αυτόν… Στο δρόμο με προσφωνούν κυρ Ηλία πια και μετά Βλαδίμηρο. Βλέπουν στο πρόσωπό μας την ίδια τους τη ζωή», αποκάλυψε για τη σειρά του Alpha.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε για την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα με το έργο «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη και τη συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο ο οποίος παίζει και σκηνοθετεί την παράσταση.

 

Read More

And More