Μην ψαρώνεις: Μάθε τι θα γίνει στο επεισόδιο της επόμενης Τετάρτης! Η έκπληξη του Ant1 [pics]

Μην ψαρώνεις: Μάθε τι θα γίνει στο επεισόδιο της επόμενης Τετάρτης! Η έκπληξη του Ant1 [pics] | tlife.gr

Η νέα ελληνική σειρά του Ant1, «Μην Ψαρώνεις», έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, αφού από τα πρώτα κιόλας επεισόδια έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Κάθε επεισόδιο επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και αλλαγές, καθώς οι εξελίξεις πρόκειται να είναι καταιγιστικές. Βέβαια, οι πιστοί τηλεθεατές έχουν ακόμα ένα λόγο να χαμογελάσουν, αφού από την επόμενη εβδομάδα, εκτός από την Τετάρτη, θα προβάλλεται καινούργιο επεισόδιο και την Πέμπτη.

Περίληψη έκτου επεισοδίου

Η Σάντυ έχει αποδεχτεί την πρόταση του Μανώλη να δουλέψει στην Αγορά. Και μπορεί να ξεκίνησε με τις καλές της γόβες, τα καλά της ρούχα και το καλό της χαμόγελο, όταν φτάσει, όμως, η ώρα να πουλήσει ψάρια, όλα θα αλλάξουν! Οι γόβες θα γίνουν γαλότσες, τα ρούχα θα γίνουν νιτσεράδα και το χαμόγελο θα γίνει τρόμος! Η Στέλλα, η Μήτσι και ο Πέτρος θα αναλάβουν την εκπαίδευσή της και η Σάντυ θα καταλάβει για πρώτη φορά τι σημαίνει «ψάρωμα»! Δεν είναι, όμως, μόνο η Σάντυ έξω από τα νερά της. Η Νενέλα, με τη βοήθεια του Κοσμά φυσικά, θα ψωνίσει για πρώτη φορά σε σούπερ μάρκετ και θα μάθει από πρώτο χέρι τι σημαίνει ακρίβεια! Ο Κωνσταντίνος θα πρέπει να πάρει μια απόφαση για το μέλλον του με την Τάνια τώρα που ξέρει όλη την αλήθεια για τη νέα της ζωή. Η Έρρικα θα πέσει θύμα κακόγουστης φάρσας στο σχολείο, έχοντας για σύμμαχό της μόνο τον Κάρολο.

H Ρόζα με μια ντουντούκα στο χέρι και ένα πανό θα βγει στους δρόμους με τους συμφοιτητές της, μπροστάρισα στην φοιτητική πορεία! Το ποιος θα ψαρώσει περισσότερο με όλα αυτά… θα το δούμε στην πορεία!

Δες τις φωτογραφίες:

 

READ more