Μίνως Θεοχάρης για Λεωνίδα Κακούρη: «Οι ηθοποιοί είμαστε άνθρωποι, πρέπει να το καταλάβει αυτό ο κόσμος»

Ο Μίνως Θεοχάρης βρέθηκε καλεσμένος, το απόγευμα της Δευτέρας, στην εκπομπή «Στούντιο 4». Ο αγαπημένος ηθοποιός σχολίασε την παραίτηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» στην οποία ο ίδιος συμμετέχει και την αντικατάστασή του από τον Γιάννη Νταλιάνη.

«Γίνονται και αυτά… δουλειά είναι. Καταλαβαίνω τον κόσμο που ενδιαφέρεται τόσο, λογικό είναι. Οι ηθοποιοί είμαστε άνθρωποι, πρέπει να το καταλάβει αυτό ο κόσμος. Δεν είναι Χ-Men οι ηθοποιοί. Όλο αυτό που συνέβη είναι αφορμή για αυτό τον διάλογο, εκεί θα έπρεπε να σταθούμε. Είμαστε άνθρωποι, δουλέψαμε πάρα πολύ για αυτή την παράσταση και πολύ αγαπημένοι και πολύ συγκεντρωμένοι. Σε αυτό πρέπει να σταθούμε. Κάναμε πρεμιέρα το Σάββατο, πήγε καταπληκτικά με τον Γιάννη Νταλιάνη στον ρόλο του Βασιλιά Ληρ, πλέον, ο οποίος έκανε άθλο. 

Εγώ καταλαβαίνω το ενδιαφέρον από όλους. Όταν, όμως, έχει αναγκαστεί ένας άνθρωπος να βγάλει μία ανακοίνωση και επιμένουμε, σταματάει να είναι ενδιαφέρον και πάει στα μονοπάτια της παρεμβατικότητας πια. Όταν ο άλλος σου λέει θέλω ησυχία, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε το καλό παράδειγμα και να κάνουμε ησυχία. Ο καθένας έχει τον λόγο του. Ήταν απρόοπτη η αποχώρησή του. Να δώσουμε συγχαρητήρια στον Γιάννη Νταλιάνη που ανέλαβε τον ρόλο, ήταν τρομερό αυτό που έκανε…» ανέφερε ο Μίνως Θεοχάρης.

 

Read More

And More