Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Η άγνωστη σχέση με τον Λευτέρη Σουλτάτο και η on air αντίδραση της Βάσως Λασκαράκη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη, «The Break» βρέθηκε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Η επιτυχημένη ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, τόσο για την επιτυχία της σειράς «Το σόι σου» ενώ στον «αέρα» αποκαλύφθηκε η άγνωστη σχέση της με τον σύζυγό της ηθοποιού και παρουσιάστριας, Λευτέρη Σουλτάτο.

«Έχω δυο τρεις φίλους, δικούς μου, που τους παίρνω τηλέφωνο και λέω πολλά. Μιλάω ατελείωτα στο τηλέφωνο, είναι γνωστό αυτό», είπε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου με τη Βάσω Λασκαράκη να απαντά: «Το ξέρω. Κατ’ αρχάς σε έχω πιάσει να μιλάς με τον άντρα μου, τρεις τέσσερις φορές στο τηλέφωνο».

«Και συνεχίζεις να με εκθέτεις.», αντέδρασε η ηθοποιός με την παρουσιάστρια να λέει:«Βρήκα αντίζηλο, τώρα, από τότε που σας έχω γνωρίσει όλο πίτσι – πίτσι! Όλη την ώρα συνεννοείστε για κάτι», είπε για να τονίσει η Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Θα έπρεπε. Είναι ένας άνθρωπος, που θα μπορούσα σε μια άλλη ζωή… Το λέω ανοιχτά. Μου αρέσει γενικά», είπε.

Σχετικά με τη σειρά Το Σοι σου, η ηθοποιός ανέφερε: «Με σταματάνε στον δρόμο για το “Σόι” και είναι εκνευριστικό. Το “Σόι” δεν έπρεπε να το κόψουν, έπρεπε εμείς να αποφασίσουμε οι συντελεστές και όχι ο σταθμός. Ήταν μεγάλο λάθος γιατί ήταν μία επιτυχημένη σειρά. Θα μου πεις μία σειρά θα παίζεται 200 χρόνια; Γιατί όχι;»

Read More

And More