Μίρκα Παπακωνσταντίνου στο The Break: «Έζησα τον πατέρα μου στη φυλακή, πέρασε καιρός για να τον αγαπήσω»

Τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου πρόκειται να υποδεχτεί το μεσημέρι της Κυριακής 19/11 στο πλατό του The Break, η Βάσω Λασκαράκη.

Μέσα σε όλα, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου κάνει και μια συγκινητική αναφορά στον πατέρα της, ο οποίος παρότι αριστερός, ήταν στρατιωτικός του πολεμικού ναυτικού.

To TLIFE εξασφάλισε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη της αγαπημένης ηθοποιού στο οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά, «Όλη η ψυχολογία του στρατιωτικού αφορά στο κράτος, στην εξουσία. Έζησα τον πατέρα μου στη φυλακή. Τον γνώρισα από κοντά μετά από χρόνια. Για να τον αγαπήσω πέρασε καιρός, γιατί είχα αυτή τη σχέση με τη μητέρα μου νόμιζα ότι ήρθε ένας ξένος. Συνέβαιναν φοβερά πράγματα και στη μητέρα μου και στον πατέρα μου τον ίδιο. Ίσως για να αντέξει – νομίζω αυτό έχω κληρονομήσει από εκείνον – είχε ένα βαθύ και ουσιαστικό χιούμορ. Στα πάντα.

Νομίζω ότι αυτό έχω πάρει από τον μπαμπά μου. Αυτό και τον αυτοσαρκασμό… Είχε διάθεση να κάνει χιούμορ και αυτό δημιουργούσε τρομερό εκνευρισμό στους βασανιστές του, δε θέλανε ανθρώπους με χιούμορ. Αυτό που μου κληροδότησε, ήταν ένας φόβος την πλήρους έκθεσης των φρονημάτων, γιατί ήταν μια πολύ δύσκολη εποχή. Ήταν μια πολύ δύσκολη εποχή στο σχολείο που ήσουν δακτυλοδεικτούμενος. Στο σχολείο ήμουν η “κόρη του αριστερού, τρελού στρατιωτικού”».

Τι θα δούμε ακόμα στο The Break της Κυριακής 19/11

Η κάμερα του «The Break» μπαίνει στο καμαρίνι της Βάσως και παρακολουθεί όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια της παράστασης «Unfriend» με την Κατερίνα Διδασκάλου, τον Σόλωνα Τσούνη, τον Δημήτρη Κουρούμπαλη και τους άλλους ηθοποιούς του θιάσου.

Ο Θέμης Καραμουρατίδης είναι ο άνθρωπος πίσω από τα τραγούδια που μας συγκινούν. Μιλά για τη συνεργασία του με σπουδαίους ερμηνευτές, τον λόγο που δε συμπάθησε τη Νατάσσα Μποφίλιου στην πρώτη τους γνωριμία αλλά και γιατί τον συγκλόνισε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Η Μάρω Κοντού μαθαίνει ξένες γλώσσες, η Ρούλα Ρέβη θυμάται πως ο Αποστόλης Τότσικας μπήκε ξαφνικά στη ζωή της και την άλλαξε, ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος εξηγεί πως ένας χωρισμός τον έκανε να τρέξει πίσω από ένα τρένο και η Ηλιάνα Μαυρομάτη εξομολογείται τη μεγαλύτερη θυσία που έχει κάνει για έναν έρωτα.

Τέλος, η Βάσω φτιάχνει αρνάκι στον φούρνο με πατάτες, παρέα με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και αποκαλύπτει τη μυστική της συνταγή που παύει πια να είναι μυστική!

Read More

And More