Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: «Δεν θέλω ούτε ένα ευρώ γιατί αυτά τα λεφτά είναι από το αίμα του παιδιού μου»

Για το ίδρυμα που σκέφτεται να δημιουργήσει μαζί με τον σύζυγό της στη μνήμη της αδικοχαμένης τους κόρης, προκειμένου να αποτρέψουν αντίστοιχα εγκλήματα, μίλησε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου.

«Είναι όνειρό μου από την πρώτη στιγμή να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα, “Καμία άλλη Ελένη”. Αλλά δυστυχώς, με όλες αυτές τις φρικτές δολοφονίες λέω πότε θα ξυπνήσουμε και δε θα ακούμε τέτοια φρικαλέα πράγματα να γίνονται, να δολοφονούν με τόση ευκολία τις μάνες των παιδιών τους, τις συντρόφους, τις φίλες και στη δική μας περίπτωση, μια βόλτα μετατράπηκε στην πιο φρικτή δολοφονία όλων των εποχών.

Πήγαν να φάνε σουβλάκια και αποδεκάτισαν το παιδί… Τόση βία, τόσο μένος γιατί; Γιατί θίγεται ο εγωισμός; Εγωισμό να δείξουν σε άλλα επίπεδα οι άνδρες. Και κανείς να μη πληρώνει και για τον θάνατο τον δικό μας, για τη δική μας οικογενειοκτονία δεν πληρώνει κανείς, ούτε οι γονείς των δολοφόνων, ούτε αυτό το ανάλγητο κράτος κοιτάει τις οικογένειες των θυμάτων» είπε αρχικά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

«Τα χρήματα από την εκδίκαση της υπόθεσης, και ό,τι πουν ότι θα δώσουν, δεν τα καταδέχομαι εγώ σαν μάνα της αδικοχαμένης Ελένης. Τι να τα κάνω; Να τα φάω; Αυτά είναι ποτισμένα με το αίμα του παιδιού μου» συμπλήρωσε.

«Η Ελένη δεν έρχεται στα όνειρά μου. Πέντε χρόνια κλείσαμε 28 Νοεμβρίου και ποτέ δεν εμφανίστηκε η Ελένη στα όνειρά μου. Τη φαντάζομαι απλώς έτσι όπως ήταν, και έρχεται αυτή η εικόνα, τέλη Αυγούστου που την πήγαμε στο λιμάνι του Πειραιά, τη φιλήσαμε, την αγκαλιάσαμε… αυτή την εικόνα έχω και πως έσερνε τη βαλίτσα με τις ροδίτσες της και μας χαιρετούσε. Αυτή είναι η τελευταία εικόνα που έχω» κατέληξε η μητέρα του αδικοχαμένου κοριτσιού.

Read More

And More