Μιχαήλ Ταμπακάκης για το «Ναυάγιο»: Ήταν δύσκολα τα γυρίσματα αλλά ταυτόχρονα διασκεδαστικά»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο, Θανάση Πάτρα παραχώρησε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης

Ο ηθοποιός, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά υπερπαραγωγή του Mega «Το Ναυάγιο» μίλησε για την επιλογή του να ασχοληθεί με την υποκριτική, τη ψυχοθεραπεία, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα γυρίσματα.

«Ήθελε και η μητέρα μου να γίνει ηθοποιός, αλλά δεν την άφησε ο μπαμπάς της. Άρεσα πολύ στην μητέρα μου όταν με είδε πρώτη φορά στο θέατρο. Είχε έρθει η γιαγιά μου να με δει στο θέατρο, εγώ έκλαιγα για τον ρόλο και εκείνη έκλαιγε που με έβλεπε».

Όπως είπε ο ίδιος, η ψυχοθεραπεία τον βοηθάει πολύ στη δουλειά του, ενώ αποκάλυψε πως δεν είχε κάποιον που έλεγε πως θα ήθελε να γίνει σαν κι εκείνον. 

Για τα γυρίσματα του «Ναυαγίου» ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ανέφερε: «Είπα αμέσως “ναι” στο “Ναυάγιο”. Είναι καλογραμμένο και είναι πολύ καλοί όλοι οι συντελεστές. Προσπάθησα να το χαρώ γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να μην μου ξανασυμβεί στη ζωή μου. Ήταν δύσκολα τα γυρίσματα, ήμασταν πολλές ώρες στην θάλασσα, αλλά ταυτόχρονα ήταν διασκεδαστικό».

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ηχογραφεί συζητήσεις που ακούει από διάφορα άτομα σε τραπέζια, δεν ψάχνει τον εαυτό του στα social media, αλλά ούτε έχει δεχτεί φλερτ μέσα από αυτά.

Read More

And More