Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης βρέθηκε καλεσμένος στο αποψινό «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο αγαπημένος ηθοποιός, οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Να μ’ αγαπάς», μίλησε για το υπαρξιακό άγχος που ένιωσε κλείνοντας τα 30, την εσωστρέφεια που προσπαθεί να δαμάσει λόγω της δουλειάς του, αλλά και την πρώτη του ακρόαση όπου τον «έκοψε» ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με έναν απρόσμενα προστατευτικό τρόπο.
«Καλά είμαι στον έρωτα. Δεν αποζητάω ούτε τον έρωτα ούτε τη μοναξιά. Όταν είναι να έρθει, είναι καλοδεχούμενο. Άμα δεν προκύψει κάτι, δεν θα το επιδιώξω. Έτσι πιστεύω ότι χτίζεται μια υγιής σχέση» εξομολογήθηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.
«Ήταν η πρώτη μου ακρόαση στο θέατρο και με «έκοψε» ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Είχα τελειώσει τη Σχολή και μου είχε στείλει μήνυμα. Πήγα, διάβασα, πολύ ωραίο έργο. Μου είχε κάνει εντύπωση γιατί ήταν πολύ ωραίος ο τρόπος που με ενημέρωσε. Ήταν πολύ προστατευτικός. Δεν είναι δεδομένο αυτό. Με έκανε να νιώσω καλύτερα. Μου άφησε ωραία ανάμνηση. Βρεθήκαμε τώρα στον «Γιατρό» στον Alpha και το θυμήθηκε» αποκάλυψε ο ηθοποιός.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
