Μιχαήλ Ταμπακάκης: Ο λόγος που είπε το «ναι» στο Ναυάγιο και ο έρωτας στη ζωή του

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ναυάγιο» του Mega, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και την Κωνσταντίνα Δημοπούλου. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για τον έρωτα, τα social media και την αναγνωρισιμότητα. 

«Είναι δύσκολος ο έρωτας. Δεν μπορείς να ερωτευτείς πάρα πολλές φορές στη ζωή σου, λίγες έως ελάχιστες. Μπορείς να κάνεις αρκετές σχέσεις, να αγαπήσεις πολύ πιο εύκολα αλλά νομίζω ότι δεν είναι πολλές φορές που θα ερωτευτείς. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ. Μου έχει συμβεί να ερωτευτώ. Οριακά είμαι μη λειτουργικός όταν ερωτεύομαι. Είναι σαρωτικό, κάτι που σε ξεπερνάει, δεν μπορείς να το ελέγξεις» εξομολογείται ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

«Στα social media βλέπω και το καλό του πράγματος και το κακό, περνάω από διάφορα στάδια. Με ενοχλεί όταν πιάνω τον εαυτό μου να καταναλώνει πολλές ώρες στα social media αλλά και να βλέπω κόσμο να κάνει το ίδιο. Μου τυχαίνει να με ενοχλούν πράγματα σε μένα ή να με ενοχλεί κάτι στον άλλον που καταλαβαίνω ότι απλά δεν αναγνωρίζω κάτι δικό μου» απάντησε ο νεαρός ηθοποιός.

«Το σενάριο ήταν ο λόγος που είπα το ναι στο Ναυάγιο. Και ο Γιάννης Χαριτίδης που είναι ο σκηνοθέτης μας, οι συντελεστές. Έχουμε τη χαρά να είμαστε πολύ ωραίοι άνθρωποι μεταξύ μας και να μπορούμε να πατήσουμε σε ένα πράγμα που είναι πολύ ζωντανό» ανέφερε επίσης ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Read More

And More