Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Η απάντηση για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την αναφορά του στον Γιάννη Μπέζο στη δίκη

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας 16/1 στο Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, στην πρώτη του συνέντευξη μετά την εισαγγελική πρόταση για ενοχή του Πέτρου Φιλιππίδη για τις δύο απόπειρες, και την αθώωσή του για την κατηγορία του βιασμού.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου ηθοποιού ρωτήθηκε και για τα όσα είπε ο πελάτης του εντός της δικαστικής αίθουσας και αφορούν στον Γιάννη Μπέζο κι αν γνώριζε ότι θα επικαλεστεί το συγκεκριμένο πρόσωπο.

«Όχι, δεν ήταν εν γνώσει μου ότι θα επικαλεστεί τον Γιάννη Μπέζο, ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ειλικρινά. Μπορώ να πω ότι με αιφνιδίασε και τώρα μπορώ να το πω. Ο Γιάννης Μπέζος, αφότου αποφυλακίστηκε ο κ. Φιλιππίδης είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες σε ανθρώπινο επίπεδο. Με αιφνιδίασε και μένα.

Τον ρώτησε γιατί είπε μυστήριο τον Μπέζο και μου απάντησε “γιατί είναι μυστήριος”. Διευκρινίζουμε ότι με το “λερωμένη τη φωλιά τους” δεν εννοούσε τον Γιάννη Μπέζο. “Ήθελα να δείξω ότι είναι μυστήριος με την έννοια ότι δεν φωτογραφίζεται, ενώ εγώ είμαι αγαπητός με τον κόσμο. Γι΄αυτό τον λόγο το είπα” δήλωσε ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος στον Alpha.

Read More

And More