Μιχάλης Δημητρακόπουλος σε Φαίη Σκορδά: «Με ειρωνεύεστε; Και μένα μου είναι εύκολο να σας ειρωνευτώ»

Για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε στο Πρωινό, ο συνήγορος υπεράσπισής του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, με αφορμή δηλώσεις των θυμάτων του ηθοποιού. Οι δικηγόροι επεσήμαναν ότι με τη στάση του ο κ. Δημητρακόπουλος «ευτελίζει, μηδενίζει, προσβάλλει και υποβιβάζει τα θύματα που καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση ή βιασμό».

Ο κ. Δημητρακόπουλος δεν θέλησε να κάνει σχόλιο για τους συναδέλφους του, τους οποίους όπως είπε δεν γνωρίζει. «Όσο και να με βρίζουν, δεν θα βρίσω εγώ συναδέλφους. Όταν βρίζεις ένα συνάδελφο και μάλιστα δημόσια, μπορεί να διαπράττεις και ποινικό αδίκημα. Εγώ δεν τα κάνω. Λέω μόνο το εξής. Έχει σχηματιστεί μία δικογραφία εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη εδώ και πολλούς μήνες. Εδώ και έναν χρόνο μονόπλευρα, ο δημοσιογραφικός κόσμος παίρνει συνεντεύξεις μονόπλευρα από άλλους ηθοποιούς ή δημόσια πρόσωπα που τον έχουν δικάσει τηλεοπτικά, χωρίς να ξέρει κανένας τα στοιχεία της δικογραφίας».

Τότε, τον λόγο πήρε η Φαίη Σκορδά που σημείωσε ότι «μιλούν για τις εμπειρίες που έχουν μαζί του σχετικά με τη συνεργασία που είχαν. Πώς ήταν αυτό εκφράζουν. Είναι η προσωπική τους γνώμη, το προσωπικό τους βίωμα».

«Ο καθένας μπορεί να λέει το προσωπικό του βίωμα και εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να λένε τα προσωπικά τους βιώματα» πρόσθεσε ο κ. Δημητρακόπουλος, απαντώντας στη Φαίη Σκορδά.

«Ευχαριστούμε κιόλας!» ανταπάντησε η παρουσιάστρια.

«Τώρα με ειρωνεύεστε κυρία Σκορδά; Ειλικρινά σας μιλάω, και μένα μου είναι εύκολο να σας ειρωνευτώ αλλά δεν το κάνω ποτέ. Η ειρωνεία επιδεικνύει και καταδεικνύει αδυναμία. Ούτε ειρωνεύομαι, ούτε υβρίζω, ούτε απαντάω σε συναδέλφους που μου επιτίθενται» συνέχισε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Η Φαίη Σκορδά του απάντησε ότι δεν τον ειρωνεύτηκε και η κουβέντα συνεχίστηκε κανονικά…

Read More

And More