Μιχάλης Ιατρόπουλος: Η απόφαση να βάψει μπλε τα μαλλιά του, η μετακόμιση στην Κρήτη και η σύντροφός του, Κατερίνα

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος κάθισε στην πολυθρόνα της εκπομπής “The 2night show” και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την εμπειρία του στη “Φάρμα”, το όνειρο που έκανε πραγματικότητα και την απόφαση να βάψει μπλε τα μαλλιά του. Παράλληλα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σύντροφό του, Κατερίνα, αλλά και την κόρη του, Μαρίκα. 

Για τις ικανότητές του στη “Φάρμα”: “Είμαι μάστορας και τεχνίτης. Αυτό αποκτήθηκε με αίμα και εμπειρία, φτιάχνοντας τα μαγαζιά μου. Παρατηρούσα πάντα τους μάστορες να δω πώς το κάνουν και πάντα ήθελα να έχω τον πρώτο λόγο. Αυτό έμεινε προίκα και περιουσία για την υπόλοιπη ζωή μου”.

Για την απόφαση να συμμετάσχει στη “Φάρμα” και την πολιτική που ακολουθούσε: “Έκανα ό,τι μπορούσα για να διατηρήσω τις ισορροπίες στη “Φάρμα”. Μπήκα με πολύ μεγάλη χαρά, γιατί ήταν και η εποχή κατάλληλη, αφού δεν κάναμε τίποτα, πέρασα δύσκολα αλλά και ωραία, είμαι ευγνώμων. Νομίζω ότι κάτι έκανα και κατάφερα να προσθέσω ένα λιθαράκι αξιοπρέπειας στο οικοδόμημα της Φάρμας. Δεν είχα στρατηγική, είχα μια πολιτική απέναντι στους ανθρώπους, δεν ήθελα να έχω εκρήξεις και κακές συμπεριφορές, το πολέμησα μέσα μου. Το είδα σαν δουλειά”.

Για τον Στράτο Τζώρτζογλου και τους υπόλοιπους παίκτες: “Ο Στράτος Τζώρτζογλου διασκέδασε αφάνταστα στη “Φάρμα”, αν και πήρε λίγο παραπάνω στα σοβαρά το παιχνίδι. Είναι ένας εξαιρετικά καλός και άκακος άνθρωπος. Όντως ήμουν ο “μπαμπάς” της “Φάρμας”, αντιμετώπισα τα παιδιά με πολλή καλοσύνη, όσο μου το επέτρεπαν οι συνθήκες του παιχνιδιού. Όλα τα παιδιά ήρθαν με ένα στόχο στο παιχνίδι και το σέβομαι αυτό. Είμαι πατέρας και παππούς κι έχω την εμπειρία να βοηθάω τα νέα παιδιά και τα αγαπάω”.

Για το μότο που ακολουθεί πάντα στη ζωή του: “Η ζωή μου ήταν ενδιαφέρουσα και ακραία, είχα εκτροχιασμούς και επαναφορές. Η φιλοσοφία που είχα στη ζωή μου πάντα, και στους καιρούς που ήμουν πολύ καλά οικονομικά και όταν πέρασα κακουχίες, είναι πως ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου φαίνεται από την υπομονή μας όταν δεν έχουμε τίποτα και από τη συμπεριφορά μας όταν έχουμε τα πάντα. Αυτό επιβεβαιώθηκε άλλη μια φορά σε μένα. Το ακολουθώ πάντα. Με τη Φάρμα ο κόσμος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την καθημερινότητά μου και είμαι συγκινημένος που επιβεβαιώθηκα και ο κόσμος είδε μια άλλη πλευρά του Μιχάλη”.

Για την απόφαση να βάψει τα μαλλιά του μπλε: “Έβαψα τα μαλλιά μου μπλε γιατί θα κάνω μια διαφημιστική καμπάνια για το μαγαζί με water sports που ετοιμάζω με τον κουμπάρο μου στα Χανιά. Θα συνεργαστώ άλλη μια φορά με τον κουμπάρο μου. Είμαι δάσκαλος σκι από το 1995. Έχουμε αγοράσει κάποια σκάφη, τα οποία κάνουν ημερήσιες εκδρομές και έχουμε και τα θαλάσσια σπορ Για έξι μήνες κάθε χρόνο θα είμαι εκεί”.

Για τη σύντροφό του, Κατερίνα: “Η σύντροφός μου με συγκινεί γιατί αντιλαμβάνεται την ανάγκη μου και ελπίζω σε λίγα χρόνια να έρθει και η Κατερίνα κοντά μου. Θα πηγαινοέρχεται και την ευγνωμονώ για τη συμπαράσταση και την ενθάρρυνση στο εγχείρημα που είναι όνειρο ζωής και κατάφερα να το κάνω”.

Για την απόφαση να σταματήσει να ασχολείται με τα μαγαζιά: “Έχω κάνει γύρω στα 40 νυχτερινά μαγαζιά αλλά τώρα “απεταξάμην”. Έχω κουραστεί πάρα πολύ να φθείρω τον εαυτό μου. Όποια δουλειά κάνω, προσπαθώ να την κάνω έντιμα. Από εδώ και πέρα κουραστώ και ξέρω ότι δεν θα το κάνω καλά”.

Για την κόρη του, Μαρίκα: “Η κόρη μου η Μαρίκα, εκτός του ότι παντρεύτηκε ένα εξαιρετικό παιδί και μου χάρισε την εγγονή μου, τη Χριστίνα, κάνει τη δική της επιχειρηματική προσπάθεια με ένα κατάστημα με αξεσουάρ και ρούχα που κατασκευάζονται στην Ελλάδα. Είναι ένα καλόγουστο πλάσμα, κάνει εξαιρετική δουλειά με τους συνεργάτες της και της εύχομαι τα καλύτερα”.

Read More

And More