Μιχάλης Ιατρόπουλος: “Την είπε” on air στη Φαίη Σκορδά – Η αντίδραση της παρουσιάστριας

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ήταν ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής “Το Πρωινό“. Ο γνωστός ηθοποιός, που μετά την αποχώρησή του από τη “Φάρμα“, μετακομίζει στα Χανιά, μίλησε για την εν λόγω απόφαση, για τις δουλειές που έχει κάνει στη ζωή του, ενώ έκανε και μια παρατήρηση στη Φαίη Σκορδά σχετικά με κάποια σχόλια που είχε κάνει για εκείνον κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στο παιχνίδι. 

Για τα μπλε μαλλιά και την απόφαση να μετακομίσει στην Κρήτη: “Είμαι 56 χρονών, αλλά νιώθω 15. Το μπλε μαλλί έγινε για να προωθήσουμε τη δουλειά του κουμπάρου μου στα Χανιά. Μόλις τελειώσει η δουλειά, θα τα κόψω γουλί. Δεν χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα. Έχω εγκατασταθεί στα Χανιά και θα μείνω για έξι μήνες και θα ασχοληθώ με τον τουρισμό. Είμαι δάσκαλος σκι, ξεκίνησα μια επιχείρηση σκι. Μόνιμα δεν μπορώ να μείνω γιατί έχω και εδώ υποχρεώσεις”.

Για τις δουλειές που έχει κάνει μέχρι σήμερα: “Εγώ ψαρεύω από πέντε χρονών. Είμαι από τους καλούς ψαράδες. Μέχρι 20 χρονών ήμουν αθλητής, υπηρέτησα στις καταδρομές. Πέρυσι έκλεισα 40 χρόνια στη νύχτα. 37 χρόνια είχα μαγαζιά. Δεν μπορώ να είμαι σε μια δουλειά, φροντίζω να τις αλλάζω. Στην καραντίνα πήγαινα και έβαφα σπίτια. Ήμουν και μαραγκός, έπαιρνα 70 ευρώ μεροκάματο. Θα ντρεπόμουν να δουλέψω και δεν θα ντρεπόμουν να ζητήσω δανεικά;”.

Για τις δυσκολίες της νύχτας: “Τα μεγαλύτερα κέρδη μου τα προσέφερε η νύχτα, αλλά όπως έρχονται τα λεφτά έτσι φεύγουν. Αν ξέρεις να φέρεσαι τη νύχτα, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Είναι καθαρά θέμα συμπεριφοράς. Αν είσαι ευγενής και ξέρεις ποιος έχεις απέναντί σου και ξέρεις πώς να τους φερθείς, δεν σε πειράζουν ποτέ. Εγώ δεν έχω κανένα παράπονο από τη νύχτα. Στη νυχτερινή εργασία έχω πολύ καλούς άνθρωπους, έντιμους, καθαρούς… Στη μέρα εγώ έχω συναντήσει πολύ χειρότερους ανθρώπους από τη νύχτα”. 

Για την παρεξήγηση με τη Φαίη Σκορδά: “Όταν είσαι σε ένα παιχνίδι, πας όπου σε πάει το παιχνίδι. Υπάρχουν πράγματα που δεν τα βλέπετε. Η Μαρία Μιχαλοπούλου μου ζήτησε να απεγκλωβιστεί από την προστασία μου για να μπορέσει να δείξει αυτά που της έμαθα. Επίσης, Θα σου κάνω μια παρατήρηση…

Είπες ότι σου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι, όταν έκανε μπάνιο η Παναγιώταρου. Η ίδια η Παναγιώταρου με φώναξε, καθόμουν δίπλα και έκανα εργασίες, ότι βάζει μαγιό και έρχεται για μπάνιο για να κάνουμε χαβαλέ. Όταν, λοιπόν, δεν ξέρουμε κάτι, δεν το λέμε ελαφρά την καρδία. Οπότε με παρεξήγησες, θα έλεγε κανείς ότι πάω σε κλειδαρότρυπα και βλέπω έτσι όπως το είπες, το οποίο δεν είναι ωραίο και δίκαιο, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν σε παρεξηγώ, γιατί σ’ αγαπάω από παλιά”.

Η Φαίη Σκορδά άκουσε την άποψη του Μιχάλη Ιατρόπουλου και απάντησε με ένα χαμόγελο. 

Για τα παιδιά του: “Η κόρη μου είναι 30, ο γιος μου 25 και ο τελευταίος έκλεισε χθες τα 18. Η κόρη μου μού έχει κάνει ένα καταπληκτικό εγγόνι 13 μηνών. Η κόρη μου έφτιαξε ένα eshop με ρούχα και αξεσουάρ. Ο δεύτερος γιος μου σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και ο τρίτος είναι στη Μύκονο και κάνει μαθήματα σκι”.

Δες την παρατήρηση του Μιχάλη Ιατρόπουλου στη Φαίη Σκορδά στο 9:50

Read More

And More