Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Alpha

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως αποχωρεί οριστικά από τον Alpha. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής «Οδηγός καλής ζωής» μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, το απόγευμα της Τετάρτης, τις σκέψεις του και να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ανταπόκριση που είχε όλα αυτά τα χρόνια η τηλεοπτική του προσπάθεια.

«Ο «οδηγός καλής ζωής»,τελειώνει… οριστικά αυτό το Σαββατοκύριακο και αποχαιρετά εμάς και εσάς. Έχοντας στις αποσκευές του, πρωτιές στην τηλεθέαση και στην καρδιά σας, ολοκλήρωσε ένα επιτυχημένο ταξίδι στη γνώση, το συναίσθημα και την αλήθεια. Γνωρίζω πως θα σας λείψει, όπως και σε όλους εμάς που εργαστήκαμε σκληρά για αυτόν τα τρία τελευταία χρόνια.

Είμαι συγκινημένος αλλά και χαρούμενος, διότι αποδείχθηκε ένας πραγματικός οδηγός καλής ζωής, για όλους και σεβάστηκε τους τηλεθεατές, τους καλεσμένους και τις ιστορίες τους. Πάνω σε αυτή την παρακαταθήκη σχεδιάζω το επόμενο τηλεοπτικό μου ταξίδι. Όταν είμαι έτοιμος, θα σας ανακοινώσω τον προορισμό, αν και έχω την αίσθηση ότι δεν θα ξαφνιαστείτε.

Είμαι ευγνώμων που εδώ και 24 χρόνια με συντροφεύετε στα τηλεοπτικά μου ταξίδια. Από τη δική σας αγάπη αντλώ δύναμη και συνεχίζω. Εις το επανιδείν…» έγραψε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης στα social media.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιχάλης Κεφαλογιάννης (@kefalogiannis_)

 

Read More

And More