Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Buongiorno με τη Φαίη Σκορδά με αφορμή τη νέα σειρά του Mega στην οποία πρωταγωνιστεί, Hotel Elvira.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη δυσλεξία, η οποία στο παρελθόν τον έκανε να σκεφτεί κάθε του εμφάνιση σε ζωντανή εκπομπή.
«Είναι κάτι που το καταλαβαίνει κανείς δύσκολα. Είναι ένα θέμα το οποίο δεν το συζητάω γιατί δεν το θεωρώ κάτι ακραίο. Είναι καμιά φορά ο λόγος που με κάνει να πω όχι σε μια πρόσκληση μιας εκπομπής που μπορεί να σκεφτώ κάτι, να το φιλτράρω πρώτα για να το πω και μετά να σκεφτώ το υπόλοιπο για να το πω.
Το κατάλαβα στο σχολείο, κοντά στο Γυμνάσιο. Το έχω ξεπεράσει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και στήριξη. Έγινε κάπως μαγικά στο κεφάλι μου, ηρέμισε ο εγκέφαλός μου και το πήρα αλλιώς», είπε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης.
«Δεν μπορώ να το εξηγήσω πιο επιστημονικά. Η καθημερινότητα είναι ίδια, ο τρόπος σκέψης είναι ο ίδιος», πρόσθεσε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Mega.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ