Μιχάλης Σαράντης: «Έκανα πολλά χρόνια να αποδεχτώ ότι δεν έχω μία κανονική μύτη, άκουγα αρνητικά πράγματα»

Ο Μιχάλης Σαράντης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την εξωτερική του εμφάνιση αλλά και τη σύζυγό του, Μαίρη Μηνά και την κόρη τους.

«Άκουγα αρνητικά πράγματα για τη μύτη μου και εγώ έκανα πολλά χρόνια να αποδεχτώ ότι δεν έχω μία κανονική μύτη. Από αυτό όμως προκύπτει το τι σημαίνει κανονικό, ειδικά στην εποχή μας. Δεν σκέφτηκα ποτέ να την αλλάξω. Δεν ασχολούμαι ποτέ με την εμφάνισή μου, δεν έχω νιώσει ποτέ ωραίος» ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Σαράντης.

«Όταν χάνονται οι άνθρωποι που σε ορίζουν ως παιδί ξαφνικά, δεν είσαι παιδί κανενός. Το πιο κρίσιμο θέμα είναι να μην αφήσουμε την παιδικότητά μας» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

«Η κόρη μου είναι 17 μηνών και είναι ένας μικρός πανέμορφος «Ταρζάν». Τώρα που έχω την κόρη μου είμαι χαρούμενος και πλήρης. Θαυμάζω τη γυναίκα μου και για τη δουλειά της και για την ποιότητα που έχει, την ενέργειά της, την ομορφιά της. Είδα την Μαίρη Μηνά πρώτη φορά σε μία παράσταση που έπαιζε και ευχόμουν να την ξαναδώ. Βρεθήκαμε ξανά όταν συνεργαστήκαμε για μία ταινία. Γνωριστήκαμε και έγινε ό,τι έγινε…» αποκάλυψε ο Μιχάλης Σαράντης.

 

Read More

And More