Μιχάλης Σαράντης – Οι Πανθέοι: Ο ρόλος του ως Κίτσος Γαλάτης στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ

Ο Μιχάλης Σαράντης υποδύεται τον συναρπαστικό Κίτσο Γαλάτη στην πολυαναμενόμενη σειρά «Οι Πανθέοι», που έρχεται τη νέα σεζόν, στον ΣΚΑΪ.

Ο Κίτσος είναι ένας ταλαντούχος και αντισυμβατικός ζωγράφος, γιος της Δέσποινας, κόρης του Βλάση Πανθέου. Ελκυστικός, αλαζόνας, αντιδραστικός αλλά και πληγωμένος.

Η επιστροφή του από το εξωτερικό και η γνωριμία του με τη Μάρμω, τη σύζυγο του θείου του Ανδρέα, θα είναι καθοριστική για τον ίδιο αλλά και την οικογένεια των Πανθέων.

Ο Κίτσος μιλά για τα γεγονότα που άλλαξαν τη ζωή του: «Με αφορμή την έκθεση των τελευταίων έργων μου σε μια μεγάλη γκαλερί της Αθήνας, επιστρέφω από το Παρίσι όπου έμενα τα τελευταία δυο χρόνια. Στη γκαλερί, θα συναντήσω τυχαία τη Μάρμω, χωρίς να γνωρίζω αρχικά πως είναι η σύζυγος του θείου μου, Ανδρέα Πανθέου.

Θα γοητευτώ από αυτήν όμως όταν συνειδητοποιήσω τη σχέση που έχει με την οικογένεια, θα κάνω πίσω και δεν θα εκδηλώσω τα συναισθήματά μου. Όταν όμως ο αγαπημένος μου θείος, μου ζητήσει να κάνω το πορτρέτο της Μάρμως, τότε θα έρθω αντιμέτωπος με κάτι απρόσμενο για εμένα. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που ερωτεύομαι με πάθος μια γυναίκα αλλά γνωρίζω πως ένα βήμα προς αυτήν θα είναι και ένα βήμα προς την καταστροφή».

Read More

And More