Μιχάλης Σεΐτης: Το φλερτ από άντρες και γυναίκες στα  social και πως αντιδρά όταν γίνεται πρόστυχο

Το ταξίδι στο μυστηριακό Περού συνεχίζεται στο νέο επεισόδιο του Celebrity Travel. Ο Νίκος Κοκλώνης οδηγεί τους καλεσμένους του, τον Μιχάλη και το Γρηγόρη Σεΐτη στα βήματα του Μπολιβάρ για να βρεθούν στο Μάτσου Πίτσου και να νιώσουν πώς είναι να σου κόβεται η ανάσα από την άγρια ομορφιά του τοπίου στις Άνδεις. Ο Μιχάλης Σεΐτης μοιράζεται με τον Mr Travel τη διαδρομή μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του μέχρι τους Παραολυμπιακούς του Ρίο, όπου έκανε δύο παγκόσμια ρεκόρ.

Η απόφαση να ενωθούν δύο κατηγορίες αθλητών, όπως εξηγεί, ήταν αυτή που του στέρησε το μετάλλιο και τη χαρά να ανέβει στο βάθρο, παρόλα αυτά είναι ο πιο γρήγορος άνθρωπος που έχει τρέξει τη συγκεκριμένη απόσταση στην κατηγορία του.

Ο Μιχάλης μιλά στον Νίκο Κοκλώνη για την εμπειρία του στο χορευτικό διαγωνιστικό σόου Dancing With The Stars, εξηγεί τι ήταν αυτό που τον δυσκόλεψε, μιλά για το επίμονο φλερτ στο διαδίκτυο και από άντρες και από γυναίκες και αποκαλύπτει πως το χειρίζεται όταν τα πράγματα βγαίνουν εκτός ορίων και το φλερτ γίνεται πρόστυχο. Όταν ο Νίκος Κοκλώνης τον ρωτά αν αυτή την περίοδο είναι σε σχέση, ο Μιχάλης δίνει την απάντησή του! Γιατί, όμως, μέχρι σήμερα δεν έχουμε ποτέ μάθει κάτι για την προσωπική του ζωή;

Σήμερα στις 20.00 στο Open, στο νέο επεισόδιο του Celebrity Travel ο Μιχάλης Σεΐτης μιλά για όλα στον Νίκο Κοκλώνη.

Read More

And More