Μιχάλης Χατζηγιάννης: Απαντά πρώτη φορά στα σχόλια ότι έχει χάσει τη φωνή του – «Να μην είναι αφελείς αυτοί που τα διαβάζουν»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φιλοξενήθηκε στο Πρωινό και σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με αφορμή το νέο του τραγούδι, απάντησε στο πώς αντιδρά στα κακεντρεχή σχόλια που δέχεται κατά καιρούς ότι έχει χάσει τη φωνή του.

«Η τεχνολογία και τα social media δηλαδή, η δυναμική των οποίων αυξάνεται στις νέες γενιές έχουν και τα καλά και τα κακά. Είναι το καταφύγιο του καθενός μας να βγει να πει ό,τι θέλει. Υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος, το ότι είμαστε υπεύθυνοι για το τι λέμε πόσο μάλλον όταν είμαστε ανώνυμοι. Είμαστε οι εκτελεστές του καναπέ. Είμαστε ελεύθεροι σκοπευτές. Γι’ αυτό λέω, ότι δεν θα είναι ένα φαινόμενο της εποχής» είπε αρχικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

«Όσον αφορά στα social media πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είναι αυτό που λέω καμιά φορά στις συναυλίες, να μην είναι αφελείς οι άνθρωποι που διαβάζουν κάτι. Είναι σαν να λέμε ότι εσύ δεν κάνεις για παρουσιαστής» είπε στη συνέχεια, απευθυνόμενος στον Γιώργο Λιάγκα.

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164