Μορφούλα Ιακωβίδου: «Δεν με ενοχλεί ο τίτλος “αδελφή του Πέτρου Ιακωβίδη”, είμαι περήφανη όταν το λένε»

Η κάμερα της εκπομπής Love It και ο δημοσιογράφος, Χρήστος Λυσσέας συνάντησαν τη Μορφούλα Ιακωβίδου.

Η νεαρή τραγουδίστρια και αδελφή του Πέτρου Ιακωβίδη σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μίλησε για τη σχέση με τον αδελφό της, αναφέρθηκε στο #metoo και την στήριξη που είχε από την οικογένειά της στα πρώτα της βήματα, ενώ αποκάλυψε αν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο.

«Μοιάζουμε σε πάρα πολλά πράγματα με τον Πέτρο και εξωτερικά και γενικά. Ο Πέτρος δεν με απομάκρυνε ποτέ από δίπλα του, κάναμε πάρα πολύ παρέα. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα τους τα πω όλα. Πρώτα θα ακούσω τη γνώμη του και μετά θα κάνω το ο,τιδήποτε θέλω. Είναι πολύ ωραίο να δουλεύουμε μαζί, γιατί ο Πέτρος με ξέρει 100% και εγώ τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Δεν με ενοχλεί ο τίτλος “αδελφή του Πέτρου Ιακωβίδη” και είμαι και πολύ περήφανη για αυτό. Χαίρομαι που το λένε» είπε χαρακτηριστικά η Μορφούλα Ιακωβίδου.

Ως μια νέα τραγουδίστρια στον καλλιτεχνικό χώρο, αναφέρθηκε και στο ελληνικό #metoo, σημειώνοντας: «Θεωρώ ότι το metoo έπρεπε να γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχει βιώσει κάτι άσχημο και πάντα σε όποια στεναχώρια και δυσκολία είχα ήταν δίπλα μου».

«Ο πατέρας μου και σε εμένα και στον Πέτρο, μέχρι αρκετά μεγάλη ηλικία ερχόταν μαζί μας για να δει σε ποιο μαγαζί δουλεύουμε και με ποιους», πρόσθεσε η Μορφούλα Ιακωβίδου. 

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Μορφούλα Ιακωβίδου εξομολογήθηκε: «Ο έρωτας παίζει βασικό ρόλο στη ζωή μου. Το να είσαι καλά μέσα σου βοηθάει πάρα πολύ και το πως θα είσαι και στη σκηνή και σε πολλά όλα. Ερωτευμένη δεν είμαι αυτή την περίοδο. Είμαι ανοιχτή σε ένα φλερτ αρκεί να νιώσω κάτι παραπάνω». 

Read More

And More