Μορφούλα Ιακωβίδου: «Με ενοχλεί όταν λένε ότι κάνω καριέρα εξαιτίας του αδελφού μου»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την δημοσιογράφο, Ευάννα Ζουμπούρογλου. Η νεαρή τραγουδίστρια, με αφορμή την ολοκαίνουργια κυκλοφορία της από την Panik Records, μίλησε για τα σχόλια γύρω από το όνομά της και εκείνους που αποδίδουν τη μουσική της πορεία στον αδελφό της, Πέτρο Ιακωβίδη.

«Είμαστε μουσική οικογένεια αλλά δεν μπορώ να σου πω ότι το τραγούδι ξεκίνησε κάπως συγκεκριμένα. Δεν είδα τον Πέτρο και είπα ότι αυτό θέλω να κάνω, γιατί επί της ουσίας μαζί το ξεκινήσαμε», σημείωσε η Μορφούλα Ιακωβίδου και πρόσθεσε: «Η πρώτη φορά που τραγούδησα σε πίστα ήταν αμέσως μετά το σχολείο στην Καβάλα. Ο Πέτρος δεν με έλεγξε ποτέ, γιατί είμαι λίγο πιο τσαμπουκαλού από εκείνον».

Πώς αντιδρά όταν ακούει ή διαβάζει πως κάνει καριέρα στο τραγούδι λόγω του αδελφού της;

«Το έχω ακούσει προφανώς. Δεν θα σου πω ψέματα. Όταν το πρωτοάκουσα, με ενόχλησε. Εννοείται πως είμαι αδελφή του Πέτρου, αυτό δεν αλλάζει, αλλά έχω διανύσει μία δική μου επαγγελματική πορεία. Μετά όμως είπα ότι ξέρω τι έχω κάνει, ο Πέτρος είναι πιο κουλ, μου λέει: μην ασχολείσαι με το τι λένε», δήλωσε η Μορφούλα Ιακωβίδου.

Read More

And More