Μουτσινάς για Range Rover Τσίπρα: «Πώς γίνεται ένας παρουσιαστής να έχει ακριβό αυτοκίνητο και να μην έχει ένας πολιτικός αρχηγός;»

Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Αλέξη Τσίπρα που χρησιμοποιεί τζιπ Ranger Rover για τις μετακινήσεις του προβλήθηκαν στο Καλό Μεσημεράκι. Ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να τοποθετηθεί, συμφωνώντας εν μέρει με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Ωραία τα είπε ο Γιώργος, αλλά δεν πιστεύω ότι έπαιξε αυτό ρόλο. Θέλω να πω ότι πώς γίνεται ένας παρουσιαστής να έχει cayenne και να μην έχει ο πολιτικός αρχηγός; Γιατί να είναι εναντίον; Δεν υπάρχει κάποια ιδεολογία παιδιά. Καλά τώρα… Αριστερό και σάπιο μήλο. Επειδή έβαλε λίγο παραπάνω κόκκινο φέτο; Περίμενε…

Να έβλεπα τον Κουτσούμπα με το Range να πω «Κουτσούμπα να μπω». Που αμαρτία. Τι αμάξι έχει ο κ. Κουτσούμπας; Τον είδα λίγο στενοχωρημένο. Ξέρουμε πολύ καλά ότι όλοι οι πολιτικοί παίρνουν πολλά λεφτά, δεν είναι όμως το θέμα μας το Range γιατί ούτε το δίπορτο του άρεσε. (…) ήθελε να μπει με φόρα… Κατάλαβες; Εκεί την πατήσαμε».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Διάβασε επίσης:

Άντζυ Σαμίου για το range rover του Αλέξη Τσίπρα: «Τι θέλατε να κυκλοφορεί με Yugo;»

Read More

And More