Μουτσινάς για Καινούργιου – Μικρούτσικο: «Δεν είναι πάντα ενδιαφέρον να λύνονται όλες οι διαφορές on air»

Έξαλλος αποχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος από το πλατό της Κατερίνας Καινούργιου, μετά από την ερώτηση που δέχτηκε από την Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Η δημοσιογράφος, απευθυνόμενη στον Ανδρέα Μικρούτσικο για το τηλεοπτικό γύρισμα στο οποίο βρέθηκε ως καλεσμένος τον ρώτησε στον αέρα της εκπομπής «πόσες ώρες μιλούσες;» με τον ίδιο να αποχωρεί έξαλλος με την ερώτησή της.

Ο παρουσιαστής επέστρεψε στη θέση του, φανερά εκνευρισμένος – Δες ΕΔΩ το βίντεο με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Το σχετικό απόσπασμα σχολίασε λίγες ώρες αργότερα ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή, Καλό Μεσημεράκι.

«Τον ταράξανε πάρα πολύ τον Ανδρέα. Παιδιά τον ταράξανε γιατί έχει συμβεί κι άλλες φορές, έχει τα δίκια του. Τελικά τα βρήκανε; Δεν θα είναι αύριο στην εκπομπή, μπορεί και να μην είναι;», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι και πάντα ενδιαφέρον να λύνονται όλες οι διαφορές on air (…) Γιατί τον ξαναβάλανε τον άνθρωπο μέσα για να το συζητήσουν μετά το break να κάνουν την κουβέντα και θα είπαν προφανώς και στη Χρύσλα, “μην του απαντήσεις γιατί αυτή τη στιγμή ο άνθρωπος, έχει – δεν έχει δίκιο, μην απαντήσεις για να μην κάνουμε θέματα”. Παρόλα αυτά δεν ήταν ωραίο που τον βάλανε μέσα, μην τον ταράζουνε τον άνθρωπο», σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς.

Read More

And More