Μουτσινάς σε Γραμμέλη για τα σχόλια στον Καράβα: «Τι είναι αυτά ρε, ξεκολλήστε λίγο»

Στο επίκεντρο βρίσκεται από το πρωί ο Γιώργος Καράβας λόγω όσων δήλωσε στην εκπομπή “Night Out” το βράδυ της Πέμπτης 27/4 για την επιθυμία του να κάνει δική του πρωινή εκπομπή αλλά και για την πίστη που έχει στις ικανότητές του.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ο οποίος σε αντίθεση με αρκετούς παρουσιαστές και δημοσιογράφους, συμφώνησε με τη στάση του Γιώργου Καράβα.

«Πολύ ωραία τα είπε ο Καράβας, μπράβο. Πιστεύει πολύ στον εαυτό μου. Έχει σημασία όταν μπαίνεις σε μια δράση να πιστεύεις στον εαυτό σου γιατί ανεβάζεις έτσι ενέργεια και μπορείς να καταφέρεις περισσότερα. Πολύ ωραία. Δεν τον ενδιαφέρουν τα πρωινά στη μορφή που έχουν τα περισσότερα, γιατί έχουν αλλάξει…. Ωραία τα είπε το παιδί» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Στη συνέχεια, προβλήθηκε και το απόσπασμα με τα σχόλια της Αφροδίτης Γραμμέλη για τον Γιώργο Καράβα με τον Νίκο Μουτσινά να εκφράζει την έντονη αντίθεσή του.

«Παιδιά δε θέλω να γίνει προσωπικό τώρα, αλλά θα γίνει χωρίς λόγο γιατί παίρνω αφορμή από την Αφροδίτη και από αυτό που είπε. Δεν καταλαβαίνω γιατί την έπιασε η κρίση. Κάπως το πήρε παραπανίσο. Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει αυτοπεποίθηση. Δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κριθείς. Τι είναι αυτά ρε; Ξεκολλήστε λίγο. Δεν έχεις κάνει ποτέ, δε θα κάνεις μια πρώτη φορά; Τι σημαίνει αυτό; Όταν έκανα εγώ πρώτη φορά, η Φαίη, η Αφροδίτη, λέγανε όλοι, “δεν υπάρχει, τι ταλέντο είναι αυτό;”

Μαθαίναμε σιγά σιγά. Επίσης δε θεωρώ ότι σε κάνει καλό παρουσιαστή μια διαχείριση κρίσης. Δε ξέρω… Μη τα ακούς παιδί μου. Να έχετε αυτοπεποίθηση. Να ηρεμήσουμε λίγο οι άλλοι που θεωρούμε αλαζονεία αν ο άλλος πει ότι πιστεύει στον εαυτό του» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Read More

And More