Μπάγια Αντωνοπούλου: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό της βήμα!

Μπάγια Αντωνοπούλου: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό της βήμα! | tlife.gr

Τον περασμένο Οκτώβρη η Μπάγια Αντωνοπούλου, έπειτα από έναν τσακωμό που είχε με τον Γιώργο Παπαδάκη, δήλωσε την παραίτηση της, δίνοντας έτσι τέλος στην συνεργασία τους. Η όμορφη παρουσιάστρια μετά την επιτυχημένη καλοκαιρινή παρουσία της στην πρωινή εκπομπή του Ant1, θέλησε να δοκιμαστεί σε κάτι καινούργιο και εντελώς διαφορετικό.

Η αλήθεια είναι ότι μετά το ξαφνικό τέλος της από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα«, η Μπάγια δεν έχει δώσει καμία συνέντευξη και δεν έχει μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτό το θέμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Secret», η μελαχρινή καλλονή υπερίσχυσε τελικά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και έτσι θα είναι εκείνη που θα παρουσιάζει το «Survivor Panorama» που θα ξεκινήσει στον ΣΚΑΙ από τη νέα χρονιά.

Η συγκεκριμένη εκπομπή θα σχολιάζει τις εξελίξεις του «Survivor 3» και ταυτόχρονα θα φιλοξενεί όλους τους παίκτες που θα αποχωρούν από το reality επιβίωσης. Την περσινή σεζόν, οικοδέσποινα της συγκεκριμένης εκπομπής ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου ενώ παρουσιάστρια του πρώτου κύκλου της εκπομπής ήταν η Ελεονώρα Μελέτη.

READ more