Μπάγια Αντωνοπούλου: Κι όμως, μένει εκτός για δύο εβδομάδες! Γιώργος Παπαδάκης: “Δημιουργούνται και εντάσεις”!

Ο σοφός λαός λέει “όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά”! ‘Ετσι ,λοιπόν, όσο περνούν οι μέρες, τόσο διαφαίνεται πως όντως στο εσωτερικό της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα”, έχει ανάψει μια φωτιά.

Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο μέρες, όπου ο “βασιλιάς” του ΑΝΤ1 Γιώργος Παπαδάκης μας καλημέρισε, χωρίς να έχει στο πλευρό του την Μπάγια Αντωνοπούλου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, έσπευσε να μας ενημερώσει πως η Μπάγια είναι αρρωστούλα, γι΄αυτό και δεν βρίσκεται στους δέκτες μας. Και μέχρι εδώ όλα καλά…

Τα πράγματα ,όμως, άρχισαν να παίρνουν μία άλλη τροπή, όταν ξεκίνησαν να ακούγονται προς τα έξω, διάφορες φήμες που ήθελαν την Μπάγια να απουσιάζει, μετά από ένα “θερμό” επεισόδιο που δημιουργήθηκε στα παρασκήνια της εκπομπής.

Ένα επεισόδιο ανάμεσα σε ΄κείνη και στο Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος που είναι ιδιαίτερα αυστηρός με τους συνεργάτες του, τελειομανής και απαιτεί από τους γύρω του, να δίνουν κάτι παραπάνω από το 100% του εαυτού τους. Ίσως γι΄αυτό και να εξακολουθεί να βρίσκεται στη πρώτη γραμμή της επικαιρότητας μετά από 28 ολόκληρα χρόνια.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τα νεότερα, η νεαρή δημοσιογράφος δεν πρόκειται να επιστρέψει ούτε από Δευτέρα στην εκπομπή. Και αυτό όχι γιατί παραιτήθηκε, – όπως έσπευσαν κάποιοι να πουν -, αλλά γιατί έχει κάνει χρήση της καλοκαιρινής της άδειας, την οποία και δεν πήρε το καλοκαίρι που μας πέρασε, μιας και ήταν στον “αέρα”, λόγω της θερινής, έκτακτης εκπομπής, “Καλοκαίρι Μαζί”. Πιο συγκεκριμένα, η Μπάγια ζήτησε και πήρε δύο εβδομάδες άδεια…

Από την άλλη μεριά σήμερα, ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε λόγω στον αέρα του “Καλημέρα Ελλάδα” για… εντάσεις, ενώ έσπευσε να πλέξει και το εγκώμιο της Μπάγιας! Τι ακριβώς είπε;

“…Λείπει η Μπάγια μας. Η Μπάγια έκανε μια καταπληκτική δουλειά, εγώ την καταχάρηκα το καλοκαίρι μαζί με τον Νίκο Ρογκάκο. Στον Νίκο Ρογκάκο έδωσαν άδεια, στην Μπάγια δεν έδωσαν άδεια. Δημιουργούνται και εντάσεις, αναμφισβήτητα, όταν είσαι πολύ κουρασμένος που μπορεί να μην ευθύνεσαι εσύ, αλλά να ευθύνονται οι άλλοι. Αυτά δεν θα τα συζητήσουμε”, δήλωσε αινιγματικά ο αγαπημένος παρουσιαστής και έσπευσε να συμπληρώσει:

“…Είναι μια οικογενειακή υπόθεση κι εμείς τα οικογενειακά μας δεν τα βγάζουμε, ούτε θα γίνουμε βορά σε ανταγωνιστικές εκπομπές ή σε site. Μια χαρά είμαστε και σήμερα μάλιστα θέλουμε να αφιερώσουμε την εκπομπή μας στη Μπάγια μας. Έχει τα γενέθλιά της. Δεν θα πούμε τα πόσα χρόνια κλείνει αλλά το σίγουρο είναι ότι την έχασες, γιατί έχει βρει ένα καλό παιδί…”!

Συμπέρασμα; Σαφέστατα και η Μπάγια Αντωνοπούλου δεν απουσιάζει από το “Καλημέρα Ελλάδα” για λόγους υγείας, ή αν θες δεν απουσιάζει ΜΟΝΟ για λόγους υγείας. Επίσης σαφέστατα και έχει δημιουργηθεί πρόβλημα σε ότι έχει να κάνει με τις… εσωτερικές, Αντεννικές σχέσεις και με τις ισορροπίες και μόνο ο χρόνος θα δείξει πως θα εξελιχθεί όλο αυτό το σκηνικό. Και τέλος σαφέστατα κι αυτή η… αναταραχή είναι και ο λόγος που αποφάσισε να πάρει μία δεκαπενθήμερη άδεια.

Τι να πω; Όλα αυτά έχουν συμβεί και συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες! Έτσι κι αλλιώς είναι δουλειά και όπως σε όλες τις δουλειές, έτσι και στο μαγικό κόσμο της τηλεόρασης, υπάρχουν κι εκείνες οι μέρες οι… περίεργες, οι αναποδιασμένες.

 

Read More

And More