Μπάγια Αντωνοπούλου: Τελικά βρίσκεται εκτός ΑΝΤ1! Αυτή ήταν η… αιχμή του δόρατος στη συνεργασία τους.

Μένει, φεύγει, μένει, φεύγει… Ναι, τελικά η Μπάγια Αντωνοπούλου αποτελεί παρελθόν για τον ΑΝΤ1, μιας και η σημερινή μέρα την βρίσκει εκτός καναλιού.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η Μπάγια δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΑΝΤ1, μιας και απ ΄ότι φαίνεται – αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος -, δεν κατάφεραν εκεί στο Μαρούσι στην μετά “Καλημέρα Ελλάδα” εποχή, να βρουν μαζί της, ένα κοινό δρόμο πλεύσης και να τον ακολουθήσουν.

Έτσι, η νεαρή δημοσιογράφος, μετά κι από το τελευταίο ραντεβού που έκανε με την διοίκηση του καναλιού, πλέον δεν ανήκει στην “οικογένεια” ΑΝΤ1.

Η… αιχμή του δόρατος στη συνεργασία αυτή, είχε να κάνει με το ποιο ακριβώς θα ήταν το επόμενο βήμα της Μπάγιας στον ΑΝΤ1.

Οι πληροφορίες λένε, πως οι Αντεννικοί της πρότιναν να γυρίσει στον τομέα ειδήσεων και ενημέρωσης απ ΄όπου και ξεκίνησε και πριν βρεθεί φυσικά δίπλα στο Γιώργο Παπαδάκη και στο “Καλημέρα Ελλάδα”, αλλά η δημοσιογράφος φαίνεται πως είχε άλλα σχέδια…

Τι σχέδια; Πως η Μπάγια επέμενε το επόμενο βήμα της να είναι η παρουσίαση μίας δικής της εκπομπής, ή έστω να συμμετέχει σε μία ενημερωτική εκπομπή του σταθμού, μένοντας πλέον σταθερά μπροστά από τις κάμερες, κάτι στο οποίο μάλλον και δεν κατάφεραν να βρουν μια χρυσή τομή και κάπως έτσι ήρθε αυτό το τηλεοπτικό “διαζύγιο”.

Φυσικά το αν η Μπάγια παραμείνει μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες και το ποια θα είναι η επόμενη τηλεοπτική της στάση, είναι κάτι που ακόμα κανείς δεν γνωρίζει.

Αυτό που γνωρίζουμε καρατσεκαρισμένα, – όπως σου είχα πει και πριν από κάποιες εβδομάδες -, είναι πως για την ώρα, αποφάσισε ν ΄ακολουθήσει μαθήματα αρχιτεκτονικής στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και μπράβο της…

Άλλωστε ας ξανά πούμε μία φορά πως… υπάρχει ζωή και πέρα από την τηλεόραση!

Read More

And More