Μπάγια Αντωνοπούλου: Θα την κερδίσει η ψυχαγωγία;

Μπάγια Αντωνοπούλου: Θα την κερδίσει η ψυχαγωγία; | tlife.gr

Τι κι αν οι μέρες περνούν; Τα φώτα της τηλεοπτικής επικαιρότητας εξακολουθούν να είναι στραμμένα πάνω στη Μπάγια Αντωνοπούλου. Βλέπεις, όσο δεν γίνεται γνωστό το ποια ακριβώς είναι η επόμενη τηλεοπτική κίνηση της νεαρής δημοσιογράφου, τόσο το ενδιαφέρον όλων όσων ασχολούνται με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, παραμένει αμείωτο.

Φυσικά, το μέγα ερώτημα που πια τίθεται, είναι το αν θα μείνει, ή αν θα φύγει από τον ΑΝΤ1 και που ακριβώς μπορεί να ενταχθεί…

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τα όσα αποκάλυψε σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην ενότητα , «Μέχρι να ΄ρθει η Φαίη», στο «Πρωινό», απ ΄ότι όλα δείχνουν η Μπάγια παραμένει στον ΑΝΤ1 και μάλιστα;

Η επόμενη κίνησή της μπορεί να μας εκπλήξει όλους, μιας και δεν αποκλείεται η νεαρή δημοσιογράφος να πει το «ναι» στη μεγάλη πρόκληση και να βρεθεί να υπηρετεί στο Μαρούσι, τον τομέα της ψυχαγωγίας.

Τι ακριβώς ανέφερε ο Δημήτρης στον αέρα του ΑΝΤ1;

«…Είπαμε χθες ότι δεν έχει πάρει πρόταση από το Open. Ωστόσο τη βολιδοσκόπησε γνωστός παρουσιαστής της ψυχαγωγίας. Αυτό αν το συνδυάσετε με το γεγονός ότι παραμένει στον ANT1 η Μπάγια… Δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο, άλλωστε».

Για να δούμε τι θα δούμε…

READ more