Μπαίνει ο Βαλάντης στο Survivor; Η αινιγματική απάντηση

Κατά την επιστροφή του από το πρόσφατο ταξίδι του «τσάκωσε» η κάμερα του Πρωινού τον Βαλάντη. Ο γνωστός τραγουδιστής σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο Survivor και τον Γρηγόρη Πετράκο.

«Μόλις επέστρεψα από ένα ωραίο ταξίδι. Θα το ξανακάνουμε την επόμενη εβδομάδα και την παράλλη… Για το Survivor ρωτήστε την εταιρία παραγωγής. Και να ξέρω κάτι και να μη ξέρω, υπάρχει η ρήτρα στο συμβόλαιο. Θα ανακοινωθούν όλα από τους ανθρώπους που πρέπει» ανέφερε αρχικά ο Βαλάντης.

«Δεν σου κρύβω ότι είναι κάτι όμορφο για εμένα. Ας περιμένουμε, νομίζω λίγος καιρός έμεινε» συνέχισε την αινιγματική του απάντηση ο τραγουδιστής. «Αν καθόμουν τόσες ημέρες μέσα όπως ο Τριαντάφυλλος, θα είχα βγάλει 150 τραγούδια.

Σε ερώτηση για το εάν είναι εμβολιασμένος, ο Βαλάντης αρνήθηκε να απαντήσει ενώ αναφορικά με τον Γρηγόρη Πετράκο, τον οποίο κατακεραύνωσε την περασμένη εβδομάδα σε δηλώσεις του, σημείωσε πως όλα αυτά που λέει τα κάνει για τις ψήφους.

«Υπάρχει το ενδιαφέρον, αλλά πρέπει να υπολογίσω και άλλα πράγματα. Έχω τρία παιδιά, έχω μία μεγάλη επιχείρηση, μπορεί να βγάζω παραπάνω από 6.000 ευρώ την εβδομάδα, να το σκεφτεί καλά ο Ατζούν Ιλίτζαλι» είπε σε συνέντευξή του στο Super Κατερίνα.

Read More

And More