Μπαλατσινού – Κικίλιας: Σε κοινή τηλεοπτική εμφάνιση – «Είχαμε χωρίσει για οκτώ μήνες»

Καλεσμένη στο “Ενώπιος Ενωπίω” βρέθηκε η Τζένη Μπαλατσινού. Η παρουσιάστρια μετά από αρκετό καιρό, έδωσε τη νέα της τηλεοπτική συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου μιλώντας για όλα.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς η εμφάνιση του συζύγου της, Βασίλη Κικίλια.

Η αποκάλυψη της Τζένης Μπαλατσινού για τον άγνωστο χωρισμό της με τον Βασίλη Κικίλια

«Ήταν δύο εντελώς διαφορετικές ιστορίες ανθρώπων με διαφορετικές πορείες, ήταν πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό και για μένα και για εκείνον. Όταν είσαι ώριμος άνθρωπος και είσαι και ρεαλιστής, ξέρεις ότι κάποια στιγμή ο έρωτας θα φύγει και έχεις να αντιμετωπίσεις ένα αύριο. Οπότε χωρίσαμε για οκτώ μήνες, σε αυτούς τους μήνες κάναμε τα πάντα κι εγώ κι εκείνος για να μείνουμε χωριστά. Και το περιβάλλον μας έκανε τα πάντα, θεωρώ όμως ότι στο τέλος η… αγάπη κερδίζει», είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Ο Βασίλης Κικίλιας για τον κεραυνοβόλο έρωτα με την Τζένη Μπαλατσινού

«Συνεχίζω να είμαι παραδοσιακός τύπος και άνδρας και θεωρώ ότι ένας άνδρας πρέπει να διεκδικεί τη γυναίκα που θέλει δίπλα του. Από εκεί και πέρα, οι ανθρώπινες σχέσεις είναι κάτι πολύ δύσκολο, ειδικά στις μέρες μας, υπάρχει πίεση. Εγώ σχετικά αργά στη ζωή μου, πίστεψα ότι βρήκα τον άνθρωπό μου και έτσι τον διεκδίκησα», δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Κικίλιας.

Για τη γνωριμία που εξελίχτηκε σε έρωτα, ο Βασίλης Κικίλιας πρόσθεσε: «Επειδή με την Τζένη δεν μπορούσαμε να παίξουμε μπάσκετ, της ζήτησα να παίξουμε τένις. Όταν είδα πως υπάρχει κάτι πολύ παραπάνω από μια όμορφη γυναίκα, αποφάσισα να προχωρήσουμε και να παντρευτούμε. Η Τζένη είναι ένας πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος, φυσικά με έντονες στιγμές και εντάσεις που όλοι έχουν στη ζωή τους. Έχει όμως μέσα της ιεραρχημένες σωστά τις προτεραιότητες. Πρώτα απ΄όλα η Τζένη είναι μητέρα και αυτό εμένα με συγκινεί ιδιαίτερα. Μετά είναι σύντροφος και συνοδοιπόρος», παραδέχτηκε ο Υπουργός Τουρισμού.

Ο Βασίλης Κικίλιας για τον ερχομό του γιου του

«Είναι ότι πιο ωραίο και όμορφο μπορεί να βιώσει ένας άνδρας και εγώ άργησα στη ζωή μου να κάνω οικογένεια γιατί ήθελα να είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό προέρχεται από μια σχέσης με βαθιά συναισθήματα και από αγάπη για να μπορεί να πάρει το παιδί την αγάπη και τη ζεστή ατμόσφαιρα προκειμένου να μεγαλώσει σωστά μέσα στην οικογένεια», είπε ο Βασίλης Κικίλιας.

Read More

And More