Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Έδωσε Πανελλήνιες ο δολοφόνος της Κάρολαϊν – Έγραψε για τη βία κατά των γυναικών

Πανελλήνιες εξετάσεις έδωσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Ο δολοφόνος της Κάρολαϊν Κράουτς ανέπτυξε τις απόψεις του για τη… βία κατά των γυναικών.

Ο καταδικασμένος, σε πρώτο βαθμό, δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μεταφέρθηκε στις φυλακές Μαλανδρίνου από τις φυλακές Κορυδαλλού για να εξεταστεί στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας στο πλαίσιο των Πανελλήνιων εξετάσεων.

Φέτος, οι υποψήφιοι κλήθηκαν να αναπτύξουν τις απόψεις τους πάνω στο θέμα της έμφυλης βίας και της ισότητας των δύο φύλων, να αναφέρουν φαινόμενα παραβίασης των δικαιωμάτων της γυναίκας στον ιδιωτικό και δημόσιο βίο, να προτείνουν τρόπους έμπρακτης συμβολής στην επίτευξη της ισότητας κλπ.

Και αν τα θέματα χαρακτηρίστηκαν βατά και μέσα στα SOS που είχαν να διαβάσουν οι υποψήφιοι, καθώς τόσο τα φαινόμενα της έμφυλης βίας είναι σε έξαρση όσο και η αντίδραση της κοινωνίας σε αυτά βαθαίνει, δεν ξέρουμε αν το ίδιο θα μπορούσε να πει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που τώρα δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για τη στυγερή δολοφονία της νεαρής συζύγου του, μπροστά στο παιδί τους, υποκρινόμενος για πολλές μέρες τον τεθλιμμένο σύζυγο.

Ο ίδιος μάλιστα είχε ζητήσει να μην διεξαχθεί η δίκη σε ημερομηνίες που γίνονται οι Πανελλήνιες, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε.

Πηγή: Mega

 

 

Read More

And More