Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ξεσπά ο πατέρας της Κάρολαϊν για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών – «Δεν έχω ακούσει κάτι πιο γελοίο»

Την πρώτη αντίδραση του Ντέιβιντ Κράουτς, του πατέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν, μετά τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων  εξασφάλισε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινωπόρου για το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς ξέσπασε όταν έμαθε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις και μάλιστα, σύμφωνα με τα μόρια, φαίνεται να περνάει στη Νομική.

«Δεν έχω ακούσει κάτι πιο γελοίο στη ζωή μου. Θα είναι τυχερός αν ξαναδεί το φως της ημέρας μέχρι να βγει από τη φυλακή αυτός ο μ@@@@ας. Εκπλήσσομαι που θέλει να σπουδάσει πολιτικές επιστήμες ή νομική γιατί στη Βρετανία είναι ένα μάθημα που μελετούν συνήθως άνθρωποι που θέλουν να παραμείνουν στον ακαδημαϊκό χώρο κι όχι άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική. Η Καρολάιν δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να σπουδάσει γιατί εκείνος ο μ@@@κας της έκλεψε τη ζωή» υποστήριξε οργισμένος ο πατέρας της Καρολάιν.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα πρέπει να ασχοληθεί με κάτι που θα του δώσει την ευκαιρία να κερδίσει τα προς το ζην, κάτι που να ταιριάζει περισσότερο στα ταλέντα του. Κάτι σαν να καθαρίζεις τουαλέτες ή να σκουπίζεις τους δρόμους. Το αγγελούδι μου έγινε 4 ετών και περνάει καταπληκτικά, όπως η μαμά της ήταν πολύ δημοφιλής και είχε κάνει πολλούς φίλους».

Δες πιο αναλυτικά:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164