Στο T-live

Μπάμπης Κούτσικος – Η μητέρα του αποκαλύπτει: «Την ημέρα της δολοφονίας, είχε λάβει μηνύματα από περίεργους αριθμούς»

Στο T-live και στη Ρένα Κουβελιώτη μίλησε η μητέρα του 31 ετών Μπάμπη Κούτσικου που δολοφονήθηκε το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου στον κάμπο του Ευηνοχωρίου. Τρεις μήνες κάποια ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα.

«Αν γνωρίζει κάτι κάποιος, που πιστεύω πως γνωρίζει, έστω και τώρα-ακόμα κι αν είναι αργά- να μιλήσει στη δικαιοσύνη. Για να μάθουμε κι εμείς κάτι. Σήμερα είχαμε τα τρίμηνα του Μπάμπη μου, δεν έχουμε πάρει τίποτα ακόμα… 21 Μαρτίου έφυγαν τα αποτελέσματα για Αθήνα, τώρα πότε θα βγουν τα αποτελέσματα δεν ξέρουμε καν» είπε η μητέρα του, λίγη ώρα με το μνημόσυνο του γιου της.

Η μητέρα του Μπάμπη αναφέρθηκε σε κάποια μηνύματα που εστάλησαν στον Μπάμπη και σε φίλους του, την ημέρα της δολοφονίας του.

«Στείλανε τη μέρα της δολοφονίας του γιου μου ένα μήνυμα και στην υπόλοιπη παρέα… Από τους ίδιους αριθμούς. Αν τα καλείς αυτά τα νούμερα, δεν βγαίνουν. Είναι περίεργα νούμερα τηλεφώνου, πρέπει να ψαχτούν τι είναι, σε ποιους ανήκουν» είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια δηλώνει πως θέλει να απευθύνει μόνο ένα ερώτημα στον άνθρωπο που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία του γιου της…

«Να τον δω απλά όταν κατέβει στο δικαστήριο, αν μπορέσω να πάω κοντά του, να του πω γιατί το έκανε, γιατί…» τονίζοντας πως ο γιος της δολοφονήθηκε για τα λεφτά.

Τη στιγμή που έχει να αντιμετωπίσει το πένθος για το χαμό του γιου της, την πληγώνουν και όσα ακούγονται γύρω από το όνομά του. «Ακούγαμε πολλά και για μένα και για το παιδί. Μία δεύτερη δολοφονία. Είχα το παιδί μου που είχα χάσει κι είχα κι αυτό, μεγάλη πίκρα. Για αυτές τις δουλειές πρέπει να τρέχεις το παιδί ήταν στο σπίτι» δήλωσε στο T-live.

Read More

And More