Μπέσσυ Αργυράκη: «Έκανα επέμβαση για να χάσω κιλά, δεν πέτυχε κι έβγαλα εσπευσμένα τον δακτύλιο»

Συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και στον Σαράντη Μαριεττή έδωσε η Μπέσσυ Αργυράκη. Η τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της.

«Είμαι 39 χρόνια με τον άνδρα μου. Θα τσακωθούμε γιατί τρώω πολύ, μου λέει σταμάτα να τρως. Δεν τον ζηλεύω πια τον σύζυγό μου, έχω περάσει όμως τρελές ζήλιες στο ξεκίνημα της σχέσης μας. Σκέφτηκα τώρα τι είναι αυτό, ξέρω ότι θα έχει δει 10 γυναίκες και άλλες 20 στο ιατρείο του με προβλημάτισε λίγο, εξάλλου κι εγώ ένα ραντεβού ήμουν» εξομολογήθηκε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Για τις αισθητικές επεμβάσεις, η Μπέσσυ Αργυράκη δήλωσε πως, «είμαι υπέρ των επεμβάσεων που θα σε κάνουν να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Δεν έχω πειραχτεί ιδιαίτερα, έχω πειραχτεί τόσο όσο. Με ενδιαφέρει να μην αλλάξω φυσιογνωμία. Έκανα επέμβαση για να χάσω κιλά, δεν πέτυχε κι έβγαλα εσπευσμένα τον δακτύλιο».

Ακόμα, η τραγουδίστρια μίλησε και για τον χωρισμό της κόρης της, Εβελίνας Νικόλιζα από τον πρώην σύντροφό της: «Στεναχωρήθηκα με τον χωρισμό της Εβελίνας. Κρατάω επαφές με τον πρώην της».

Δες όλη τη συνέντευξη που έδωσε η Μπέσσυ Αργυράκη:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164