Μπέσσυ Αργυράκη: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της – «Τα ανθρωπάκια έχουν προβλήματα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes» και στον δημοσιογράφο, Γιώργο Βιολέντη παραχώρησε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά της στις δημοτικές εκλογές, στις πυρκαγιές που έκαναν στάχτη το σπίτι της πριν από δύο χρόνια, αλλά και στα κακόβουλα σχόλια που δέχτηκε για τα κιλά της. 

«Από το ΄90 σας έχω μάθει να κατεβαίνω στις δημοτικές εκλογές. Τώρα αποφάσισα να κάνω ένα βήμα μπροστά και να προχωρήσω στις περιφερειακές εκλογές με τον Νίκο Χαρδαλιά. Η πρόταση είχε γίνει από τον Γιώργο Πατούλη», είπε αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη.

Για το σπίτι της που κάηκε από την πυρκαγιά πριν από 2 χρόνια, η Μπέσσυ Αργυράκη τόνισε: «Σιγά σιγά το φτιάχνουμε. Όλα γίνονται, αυτό που δεν επιστρέφει είναι η ανθρώπινη ζωή. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν ήταν να μη στεναχωρήσω τον άντρα μου που έχει την καρδιά το και μετά να τρέξω να προλάβω να δω που είναι τα ζωάκια μου. Υπάρχουν στιγμές που με ρίχνει το γεγονός, αλλά είναι για λίγο γιατί πρέπει να δώσω κουράγιο στην οικογένειά μου».

Για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, η Μπέσσυ Αργυράκη εξομολογήθηκε: «Ήταν για εμένα ένας εξαιρετικός και μοναδικός άνθρωπος. Ήταν τόσο άδικο αυτό. Προσπαθώ να μη το φέρνω στο μυαλό μου. Είναι στον παράδεισο, ανάμεσα στους αγγέλους και τους παίζει τις μελωδίες του».

Για τα αρνητικά σχόλια, η Μπέσσυ Αργυράκη απάντησε: «Ενώ στην αρχή νευρίαζα πάρα πολύ, στο τέλος κατάλαβα ότι υπάρχουν άνθρωποι και ανθρωπάκια. Τα ανθρωπάκια έχουν προβλήματα, δεν τα έχουν λύσει με τον εαυτό τους και προσπαθούν μέσα από κακόβουλες αναρτήσεις να ισορροπήσουν. Πλέον δεν με αγγίζουν και όταν με νευριάζει κάτι πάρα πολύ, απαντάω. Δεν θα κατέβω στο επίπεδό του, αλλά πρέπει να το ψάξουν».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164