Μπέσσυ Αργυράκη: Η δημόσια συγγνώμη στην κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα – «Είναι ανώριμο εκ μέρους μου»

Η Μπέσσυ Αργυράκη το βράδυ της Τετάρτης 10/4 έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες όταν βρέθηκε σε εκδήλωση με πίνακες ζωγραφικής.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα, στην οποία θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, για το γεγονός ότι της ζητάει να κάνει παιδί.

«Λέω στην Εβελίνα ότι θέλω να κάνει παιδί και ξαφνικά να βρίσκεσαι αντιμέτωπη με το παιδί σου να σου λέει τα μύρια όσα που δεν της επιτρέπουν να κάνει παιδί. Όταν δεν μπορείς να βρεις έναν άνθρωπο που να σου ταιριάζει, πώς γίνεται να την ζητάω να κάνει παιδί; Το θεωρώ πολύ ανώριμο εκ μέρους μου και της ζητώ δημόσια συγγνώμη», είπε η Μπέσσυ Αργυράκη. 

Σχετικά με το αν η κόρη της θα συνεχίσει να βρίσκεται στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και του χρόνου, η Μπέσσυ Αργυράκη απάντησε: «Δεν γνωρίζω το τελικό αποτέλεσμα για την επόμενη σεζόν, γνωρίζω ότι το συζητάνε, αλλά δεν ξέρω την κατάληξη. Θέλω να την δω εκεί που λαχταράει η ψυχή της και εκεί που περνάει καλά γιατί αν δεν περνάει καλά δεν έχεις και αποτέλεσμα». 

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164