Μπέσσυ Αργυράκη: Κάηκε το σπίτι της στην Κόρινθο – Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η τραγουδίστρια

Η φωτιά που μαίνεται για δύο 24ωρα στην Κορινθία έχει κάψει πολλά σπίτια και πολλές χιλιάδες στρέμματα δάσους. Οι κάτοικοι της περιοχής βιώνουν πολύ δύσκολες ώρες, καθώς βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται ολοσχερώς.

Η κάμερα του Mega και της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega» βρέθηκε στον οικισμό Άνω Πευκενέα, όπου βρίσκεται και το εξοχικό της Μπέσσυς Αργυράκη.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς την ενημέρωσαν πως η οικία της κάηκε σε μεγάλο τμήμα της. «Με το ζόρι μιλάω αυτή τη στιγμή, θα φύγω να πάω εκεί. Μας έστειλαν οι γείτονες φωτογραφίες. Τη νύχτα οι φλόγες έφαγαν το σπίτι. Αλλά θέλω να πάω να το δω, δεν έχω πλήρη εικόνα. Μου έστειλαν φωτογραφίες το πρωί συγγενείς που μένουν πίσω και που από τα χαράματα με κάνουλες και κουβάδες προσπαθούσαν να σώσουν το δικό τους σπίτι. Σε εμένα το βασικό σπίτι κάηκε. Σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Τα σπίτι ξαναγίνονται, οι άνθρωποι όχι, αυτό έχει σημασία», είπε με τρεμάμενη φωνή η Μπέσσυ Αργυράκη, μιλώντας στην Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More