Μπέσσυ Αργυράκη: «Όταν σκέφτομαι ποσό χρονών είμαι και τρελαίνομαι»

Για τον έρωτα με τον σύζυγό της, Λευτέρη Νικόλιζα, που παραμένει ζωντανός παρά τα 39 χρόνια γάμου, τα παιδιά της, αλλά και την έντονη επιθυμία της να γίνει γιαγιά, μίλησε η Μπέσσυ Αργυράκη στην εκπομπή «Ελένη» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά.

«Εγώ έχω έναν εσωτερικό βρασμό και ψάχνομαι συνεχώς και δημιουργώ. Με το «Dancing with the Stars» και το Just the 2 of US» είχα να κάνω πράγματα και ένα ενδιαφέρον», ανέφερε αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη και συνέχισε μιλώντας για την ηλικία της,

«Το μονό που με τρομάζει είναι όταν σκέφτομαι ποσό χρονών είμαι και τρελαίνομαι. Έχω δει που γράφουν για την ηλικία μου και λέω ότι είναι για μία άλλη».

Για την οικογένειά της και τα παιδιά της, η Μπέσσυ Αργυράκη είπε: «Η κόρη μου μένει μονή της, ο γιος μου είναι στην Ελβετία και μένω με τον άντρα μου. Με τον άντρα μου είμαστε τόσο αγαπημένοι και τόσο ήρεμοι που δεν το βρίσκεις εύκολα. Έχω βρει έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν γεννημένος για οικογένεια άλλα και εγώ ήμουν τελικά. Έχουμε μία πολύ όμορφη γεμάτη νοιάξιμο συμβίωση και είναι πραγματικά έρωτας μετά από 39 χρονιά γάμου».

«Θα ήθελα ένα εγγονάκι άλλα δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στη ζωή. Παλιά ήμουν πιο επιθετική και πιεστική με την κόρη μου και το γιο μου να κάνουν παιδιά», συμπλήρωσε σε άλλο σημείο η Μπέσσυ Αργυράκη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164