Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν ήθελα να με δουν να κλαίω γοερά στην τηλεόραση» – Το μυστικό του γάμου της με τον Δημήτρη Μάζη

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Τρίτης στο «The 2Night Show» τη Μπέττυ Μαγγίρα. Η λαμπερή παρουσιάστρια, ηθοποιός και performer μίλησε για την εμπειρία της στην πρωινή ζώνη, για τους καλεσμένους που την έχουν κάνει να νιώσει άβολα, αλλά και για την πιο δύσκολη στιγμή που βίωσε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

Η Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον σύζυγό της, μετά από 20 χρόνια κοινής πορείας αλλά και στη δυνατή σχέση που έχει με την αδελφή της, Ματθίλδη. 

«Το ήξερα ότι θα είναι δύσκολα στο πρωινό, γιατί είμαι σε ένα χωράφι με πολύ μεγάλο ανταγωνισμό. Ίσως και τον μεγαλύτερο που έχει συμβεί σε πρωινή ζώνη! Το δύσκολο ήταν ότι η επικαιρότητα είχε κακές ειδήσεις. Αν και η εκπομπή μας είναι άκρως ψυχαγωγική, δεν μπορείς να γυρίσεις την πλάτη σου στην επικαιρότητα, αυτό με έχει δυσκολέψει. Ξαφνικά πρέπει με έναν τρόπο να είμαι σαν δημοσιογράφος.

Πρέπει να μπω στο κλίμα έστω για λίγο. Το πρωινό είναι εντελώς διαφορετικό από ό,τι έχω παρουσιάσει μέχρι σήμερα. Καταρχάς δεν σε παίρνει να είσαι κακόκεφος. Έχω και εγώ ανάγκη να περάσω καλά. Έχω νιώσει άβολα στην εκπομπή με κάποιους καλεσμένους που δεν μιλούσαν καθόλου. Ήταν πολύ αμήχανο» τόνισε η Μπέττυ Μαγγίρα για την παρουσίαση της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα»

 

Η δύσκολη τηλεοπτική στιγμή με την απώλεια της μητέρας της

 

«Πιο άσχημη στιγμή από αυτή που βίωσα φέτος, δεν υπάρχει. Έχασα τη μητέρα μου, βγήκα στην έναρξη και βούρκωσα αλλά κρατήθηκα αρκετά. Δεν ήθελα να με δουν να κλαίω γοερά στην τηλεόραση. Το πένθος αυτό το χειρίζομαι εγώ όπως ξέρω, στο σπίτι μου. Ξέρουν οι άνθρωποι ότι πέρασα δύσκολα, δεν πήγα τρεις μέρες στη δουλειά. Αλλά εντάξει… Ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ όταν επέστρεψα μετά την κηδεία στην εκπομπή» εξομολογήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα στο «The 2Night Show».

Η σχέση ζωής με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη

 

«Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί είκοσι χρόνια. Δεν φτάσαμε ποτέ κοντά σε χωρισμό, έχουμε περάσει σκαμπανεβάσματα όπως όλοι. Το μυστικό είναι η επικοινωνία. Με τον Δημήτρη επικοινωνούμε πολύ καλά σαν ζευγάρι, εξηγούμε ο ένας στον άλλον τι τον ενοχλεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι και να μη το συζητήσουμε.

Δεν τον πιέζω αλλά θα τον ρωτήσω τι έγινε μέσα στην μέρα, πώς πήγε το meeting. Οι άνθρωποι δεν μιλάνε, για αυτό δεν κρατάνε οι σχέσεις. Πρέπει να το αναλύσεις, να πεις τι σε ενοχλεί, τι σε κάνει να νιώθεις άσχημα ή άβολα. Κανείς δεν είναι τέλειος. Ο Δημήτρης είναι λίγο απόλυτος αλλά όχι εγωιστής» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Read More

And More