Μπέττυ Μαγγίρα: Δεν την άφησαν σε “χλωρό κλαρί” Σταματόπουλος και Βασάλος – Τα δυο καρφιά και η αντίδραση της ηθοποιού

Η Μπέττυ Μαγγίρα ιδιαίτερα εντυπωσιακή και όμορφη, ήταν την Κυριακή το πρωί καλεσμένη στο Έλα Χαμογέλα και έκανε αποκαλύψεις για τον τελικό του YFSF! Κωνσταντίνος Βασάλος και Πάνος Σταματόπουλος με χιούμορ έριξαν “τα καρφιά τους” στην Μπέττυ που τα αντιμετώπισε με χιούμορ… και εκείνη!

Η Μπέττυ που έχει κάνει φέτος αίσθηση με τις εμφανίσεις της στο show του Ant1 εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό κίτρινο φόρεμα και η Σίσσυ σχολίασε: “Σήμερα είσαι σεταρισμένη με την Ελένη μας που φοράει κι αυτή πράσινο και κίτρινο”. Εκείνη τη στιγμή σχολίασε ο Πάνος Σταματόπουλος “Σαν παιδάκι σου είναι η Ελένη”. Όλοι γέλασαν και γελώντας η Μπέττυ απάντησε: “Σαν μικρή μου αδελφή”… Η Σίσσυ έσπασε τη αμηχανία λέγοντας: “Και εγώ αυτό ζω κάθε Σαββατοκύριακο μη δίνεις σημασία”

Υπήρξε όμως και δεύτερο… “χτύπημα” αυτή τη φορά από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος ρώτησε την Μπέττυ, τι δηλώνει ως επάγγελμα ανάμεσα στο ηθοποιός παρουσιάστρια κλπ.

Η Μπέττυ απάντησε “Εγώ πιο παρουσιάστρια με θεωρώ” για να απαντήσει ο Κωνσταντίνος “‘Εχουμε καιρό να σε δούμε κάπου” με τον Παύλο να γελάει. “Aαα παιδιά εδώ κάτι συμβαίνει”… είπε η Μπέττυ. Δες την αντίδραση της στο βίντεο

Read More

And More