Μπέττυ Μαγγίρα – Ελένη Τσολάκη: Μένουν ή φεύγουν από το Open; Το τηλεοπτικό μέλλον της Αννίτας Πάνια

Η ώρα της κρίσης για τα πρόσωπα και τις εκπομπές του Open φτάνει, καθώς χρειάζεται ο προγραμματισμός για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Στον τομέα της ψυχαγωγίας, όπως όλα δείχνουν, έχουν εκδηλωθεί ήδη κάποιες διαθέσεις για τη Μπέττυ Μαγγίρα, την Ελένη Τσολάκη, την Αννίτα Πάνια και τον Θέμη Γεωργαντά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Γιώργου Σκρομπόλα στο zappIT και όπως έχουν τα δεδομένα αυτή τη στιγμή –γιατί όλα μπορεί να ανατραπούν- για την Μπέττυ Μαγγίρα υπάρχει η διάθεση να συνεχίσει με μια-δυο προσθήκες προσώπων και ίσως κάποιες αποχωρήσεις. Ωστόσο, αλλαγές αναμένονται σε δομή και περιεχόμενο, ενώ σίγουρα θα υπάρξουν και τροποποιήσεις στη διάρκεια της εκπομπής, καθώς και στο OPEN συζητούν για αλλαγές στις ώρες προβολής των εκπομπών της πρωινής ζώνης.

Η Ελένη Τσολάκη, εκτός απροόπτου θα συνεχίσει στο Σαββατοκύριακο. Εξάλλου, η παρουσιάστρια έχει συμβόλαιο με το κανάλι και για την επόμενη σεζόν. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνεχίσει στην εκπομπή, ενώ δεν αποκλείεται να τον δούμε και σε κάτι άλλο. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα πρόκειται να γίνουν πολλές αλλαγές πίσω από τις κάμερες όπως και στο περιεχόμενο.

Οι ιθύνοντες του OPEN είναι αρκετά ευχαριστημένοι με την βραδινή εκπομπή της Αννίτας Πάνια αλλά δεν αποκλείεται να την ξαναδούμε και στην μεσημεριανο-απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Όπως μαθαίνουμε γίνεται συζήτηση για επιστροφή της παρουσιάστρια στο Σαββατοκύριακο με κανονική εκπομπή όμως αυτή τη φορά, απαλλαγμένη από τα τεράστια εμπορικά των προηγούμενων ετών.

Στο Open συνεχίζει την επόμενη χρονιά και ο Θέμης Γεωργαντάς με το After Dark.

Όσον αφορά στην περίοδο του καλοκαιριού, δεν θα βγει στον αέρα καμία καλοκαιρινή εκπομπή στο κανάλι, καθώς η σεζόν θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιουλίου και η επόμενη θα ξεκινήσει νωρίς τον Σεπτέμβρη.

Read More

And More