Μπέττυ Μαγγίρα για Άρη Μακρή: «Έμεινα άφωνη όταν διάβασα την ανάρτησή του, η Άννα Μαρία Βέλλη έμμεσα τον κάνει cancel»

Με το θέμα της σωματικής κακοποίησης της Άννας Μαρίας Βέλλη αλλά και τη διάψευση του Άρη Μακρή ότι ήταν ο κακοποιητής της ασχολήθηκαν το πρωί του Σαββάτου, η εκπομπή «I Love ΣουΚου».

«Έχω συνεργαστεί με τον Άρη Μακρή για δυο χρόνια στο Mamma Mia, μια πολύ ωραία συνεργασία. Διαβάζω την ανάρτησή του και μένω άφωνη, γιατί αυτή η υπόθεση είναι εδώ και τρία χρόνια. Εύλογα τα ερωτήματα και οι απορίες που θέτει στο post. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι γιατί βγαίνει και παίρνει θέση τώρα, ενώ η υπόθεση αυτή έχει ξεκινήσει τρία χρόνια πριν. Η αιτία είναι ότι η Άννα Μαρία Βέλλη έκανε ένα Q&A στο Youtube…» σχολίασε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Η ίδια είπε ότι δεν λέει το όνομα γιατί δεν θέλει να κάνει cancel σε κανέναν, δεν θέλει δηλαδή να ακυρώσει κάποιον άνθρωπο. Όμως, έμμεσα γίνεται αυτό. Εννοείται είμαστε πάντα με τα θύματα. Αλλά αν δεν βγεις και δημόσια να πεις ποιος είναι ή να πάρει τον δρόμο της νομικής οδού, να πας να καταγγείλεις έναν άνθρωπο… Αν ο Άρης Μακρής δεν είναι ο θύτης, βιώνει ένα cancel στη ζωή του αυτά τα τρία χρόνια» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του ANT1.

Read More

And More