Μπέττυ Μαγγίρα για διαζύγιο Οικονομάκου – Μιχόπουλου: «Καμιά φορά τα τόσο προβεβλημένα ζευγάρια αναγκάζονται να δηλώσουν ότι είναι καλά»

Την  είδηση του διαζυγίου της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου σχολίασαν το πρωί του Σαββάτου 27/4 στην εκπομπή «Ι Love Σουκου». 

Χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα ανέφερε ότι υπήρχαν φήμες για κρίση στο ζευγάρι το τελευταίο διάστημα, ωστόσο όλοι θεωρούσαν πως θα ξεπεραστεί και σοκαρίστηκε όταν είδε την ανακοίνωση για το διαζύγιο. Μάλιστα, σχολιάζοντας το πόσο αγαπημένοι έδειχναν στον κόσμο οι δυο τους, η Μπέττυ Μαγγίρα εξήγησε πως καμιά φορά, ακριβώς επειδή οι τόσο προβεβλημένοι άνθρωποι δέχονται πιεστικές ερωτήσεις για τις προσωπικές τους ζωές, αναγκάζονται να τα παρουσιάζουν όλα ιδανικά. 

«Χθες έσκασε μια είδηση, που η αλήθεια είναι ότι κυκλοφορούσε λίγο τον τελευταίο καιρό, αλλά το είχαν διαψεύσει προφορικά. Χθες όμως, βγήκε μια ανακοίνωση, ένα δελτίο τύπου από την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο, ότι τελικά χωρίζουν οι δρόμοι τους σαν ζευγάρι. Η αλήθεια είναι ότι σοκαριστήκαμε λίγο όλοι γιατί πιστέψαμε ότι μπορεί να υπήρχε μια κρίση που θα περνούσε, αλλά τελικά δεν πέρασε»

«Δε μπορείς να πεις τίποτα σε αυτή τη περίπτωση. Στενάχωρο είναι, αλλά το θέμα είναι να είναι καλά οι άνθρωποι μεταξύ τους. Ό,τι είναι καλύτερο γι’ αυτούς. Καμιά φορά, όταν είσαι σε αυτά τα ζευγάρια, τα πολύ προβεβλημένα σε αναγκάζουν να κάνεις τέτοιες δηλώσεις, γιατί έρχεται συνέχεια μια κάμερα και σε ρωτάει πως είστε, και δε θες να πεις ότι έχεις προβλήματα στο σπίτι ή περνάς μια κρίση… Τα παιδιά είναι καλά όταν είναι καλά και οι γονείς, νόμος» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Read More

And More