Μπέττυ Μαγγίρα για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν ξέρω αν θέλει πραγματικά να κάνει πρωινό, ακούγονται διάφορα»

Την Μπέττυ Μαγγίρα συνάντησαν η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και η δημοσιογράφος, Σοφίας Μανουσακίδου μετά το τέλος της εκπομπής της I love SouKou

Η γνωστή παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε τα νούμερα τηλεθέασης, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το ενδεχόμενο να μεταφερθεί στην πρωινή ζώνη, αλλά και για το αν θα παρουσιάσει το Your Face Sounds Familiar.

«Ο χρόνος θα δείξει αν έχω δικαιωθεί με την εκπομπή στον ΑΝΤ1, στο τέλος γίνεται ο απολογισμός. Εννοείται ότι κοιτάω τον ανταγωνισμό, κοιτάω τα δικά μας νούμερα, ασχολούμαστε όλοι με αυτό το προϊόν», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα. 

Σχετικά με όσα γράφονται για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή, η Μπέττυ Μαγγίρα ανέφερε: «Δεν ξέρω αν θέλει πραγματικά ο Γρηγόρης, απλά ακούστηκε επειδή λήγει το συμβόλαιό του και ακούγονται διάφορα». 

Κλείνοντας η παρουσιάστρια ρωτήθηκε και για τον αν θα παρουσιάσει το YFSF και απάντησε: «Πολλά θα γραφτούν μέχρι να γίνει, αλλά μέχρι στιγμής δεν γνωρίζω τίποτα από αυτά. Δεν σημαίνει ότι αυτά που ακούγονται, ισχύουν».

Read More

And More