Μπέττυ Μαγγίρα για Καινούργιου – Μπάρκα: «Μα δεν ήταν ποτέ κολλητές»

Σε όλο αυτό που συνέβη ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Δανάη Μπάρκα… με πρωταγωνιστή τον Φίλιππο Τσαγκρίδη αναφέρθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή «I Love ΣουΚού».

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 εξέφρασε την άποψή της για το παράπονο που μοιράστηκε η οικοδέσποινα του «Super Κατερίνα» προς τη συνάδελφό της στην απέναντι εκπομπή στο MEGA.

«Ήταν πολύ μπηχτή αυτό ε; Ο Αρτσίτας υπονόησε ότι ο πρώην της Κατερίνας Καινούργιου βγαίνει βράδυ έξω με άλλες παρουσιάστριες; Τους είδαν λέει χεράκι-χεράκι στον Πανταζή και την Κοκκίνου. Και βγαίνει η Καινούργιου και λέει: δεν μπορώ να το πιστέψω με τη Δανάη», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Ήταν ποτέ κολλητές η Κατερίνα με τη Δανάη; Σιγά… φίλες-φίλες. Μα δεν ήταν κολλητές. Δεν θα το έκανε ποτέ, λέει. Γιατί; Δεν θα μπορούσε να προκύψει να γνωρίσεις κάποιον από μία άλλη και μετά, αφού αυτή έχει χωρίσει, να κάνεις εσύ δεσμό μαζί του; Έχει συμβεί πολλές φορές. Έχει πάνω από έναν χρόνο που έχουν χωρίσει», κατέληξε στο σχόλιό της η Μπέττυ Μαγγίρα.

 

Η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε πριν μερικές ημέρες για την Δανάη Μπάρκα: «Την είδα από μακριά. Δεν χαιρετηθήκαμε, αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό. Εγώ έχω μία άποψη. Επειδή τιμώ τις φιλίες μου και τους ανθρώπους που έχω στηρίξει κι έχω βάλει μέσα στη ζωή μου, όταν γίνει κάτι που μπορεί να σε πειράξει και θεωρεί ότι έχεις κάνει λάθος, προτιμώ να σε πάρει τηλέφωνο και να στο πει ή να το πει τηλεοπτικά στα ίσα. Εμένα ύπουλα πράγματα κι αυτά τα δήθεν με μηνύματα δεν μου αρέσουν προσωπικά, όταν έχεις μιλήσει με έναν άνθρωπο».

Read More

And More