Μπέττυ Μαγγίρα για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν έχω beef μαζί της, εκείνη μπορεί να έχει, έπρεπε να ξέρω ότι θα πάει στο Παρίσι;»

Η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης στο The 2Night Show και μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα, η παρουσιάστρια του ANT1 αναφέρθηκε και στην «κόντρα» της με την Κατερίνα Καινούργιου, τονίζοντας πως εκείνη έχει beef μαζί της και όχι η ίδια.

«Δεν προλαβαίνω να βλέπω τηλεόραση λόγω προγράμματος. Παρακολουθώ τι γίνεται στις εκπομπές από τα social media και τα sites. Έχω άποψη, πιστεύω πως παλιά οι παρουσιαστές επίτηδες δεν είχαν άποψη για να μη παρεξηγηθούν και έβαζαν τα πάνελ να μιλήσει. Δεν έχω beef με την Καινούργιου. Εκείνη μπορεί να έχει beef με εμένα. Όταν ήμουν στο Open είχα κάνει ένα trailer που ήμουν στο Παρίσι και η Κατερίνα θεώρησε ότι το έκανα για εκείνη και παρεξηγήθηκε» σχολίασε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Έκανα μια κυρία αφ’ υψηλού, έναν ρόλο. Έκανα ότι πήγαινα στο Παρίσι, την προηγούμενη είχα μπει σε αεροπλάνο για να ταξιδέψουμε. Λέω θα πάμε Παρίσι, που είναι η αγαπημένη μου πόλη. Η Καινούργιου εκείνο το Σαββατοκύριακο πήγε με τις φίλες της στο Παρίσι. Έπρεπε εγώ να το ξέρω; Και επειδή πάντα κάνω αυτή την κυρία, μου λένε οι συνεργάτες μου “ευχαριστούμε που μας έφερες στο Παρίσι”.

Θεώρησαν για κάποιον λόγο ανεξήγητο ότι εγώ σχολιάζω και πικάρω την Καινούργιου. Ένα πράγμα ανεξήγητο. Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο να με ρωτήσει. Μπορεί να τρολάρω σε άλλη φάση την Κατερίνα. Το συγκεκριμένο, όμως δεν ήταν τρολ. Βλέπω τις εκπομπές που λέει θα πάει ο καθένας; Παρασκευή μεσημέρι το γύρισα, πού να το ξέρω; Δεν δίνω πια σημασία σε αυτά» τόνισε η παρουσιάστρια του ANT1.

Read More

And More