Μπέττυ Μαγγίρα για τα κακόβουλα σχόλια: «Μου γράφουν στα social media ότι κάνω πλαστικές»

Η Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε τα μηνύματα που λαμβάνει στα social media από διάφορους χρήστες που την κατηγορούν πως κάνει πλαστικές επεμβάσεις, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Χριστίνα Μπόμπα στην εκπομπή «I Love Σου Κου».

«Η Χριστίνα μίλησε με πολλή ειλικρίνεια για τα social media. Είπε ότι είναι πολύ αδιάκριτη ερώτηση αυτή για την εγκυμοσύνη, συμφωνώ απόλυτα. Δεν ξέρεις τι μπορεί να περνάει αυτή η γυναίκα. Εάν μπορεί να μείνει έγκυος, εάν βρίσκεται σε αυτή τη διαδικασία, εάν υπάρχει κάποιο ιατρικό θέμα πίσω από όλο αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Η αλήθεια είναι ότι αυτό με τα social media είναι δίκοπο μαχαίρι. Όταν είσαι η Χριστίνα Μπόμπα και δείχνεις πάρα πολλά μέσα από αυτά για τη ζωή σου, παίρνει θάρρος με έναν τρόπο και αυτός που σε παρακολουθεί. Σε νιώθει δικό του, οικείο πρόσωπο. Αλλά υπάρχει και πολύ αρνητικό πρόσημο στα social media, παιδιά. Για την Ελεονώρα Μελέτη υπάρχει κόσμος που της λέει «γιατί βγαίνεις άβαφη;» ή σε μένα «γιατί κάνεις πλαστικές;».

Δεν κάνω λέμε! Δεν είναι ερωτήσεις, είναι de facto πια. «Έκανες μύτη», «έκανες χείλια», «έκανες μάγουλα», «έκανες άλλο πρόσωπο». Ό,τι θέλω θα κάνω, θα πάω να τραβηχτώ!», κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Read More

And More