Μπέττυ Μαγγίρα για την κόντρα Συνατσάκη – Κουτσελίνη: «Μα δεν έβρισε το παιδί της, γιατί αυτή η επίθεση;»

Τη δική της άποψη στην κόντρα που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στη Μαίρη Συνατσάκη και τη Ζήνα Κουτσελίνη, με αφορμή μια ατάκα που ειπώθηκε πριν εννέα χρόνια, σε εκπομπή που συμμετείχε η influencer-επιχειρηματίας για τη δημοσιογράφο. (δες εδώ τι είχε ειπωθεί)

Θέση σε όλα αυτά λοιπόν, θέλησε να πάρει η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή της λέγοντας πως δεν καταλαβαίνει την επίθεση που έγινε προς τη Μαίρη Συνατσάκη. Μάλιστα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ι love Σουκου», τόνισε πως δεν καταλαβαίνει γιατί η Ζήνα Κουτσελίνη είπε πως η Μαίρη Συνατσάκη έβρισε την κόρη της, αφού κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.

«Πολλά ακούστηκαν γι’ αυτή την τηλεοπτική κόντρα, μετά από εννέα χρόνια. Δε το βρίσκω μεμπτό, γιατί προφανώς την είχε πειράξει πολύ. Αυτό που βρίσκω μεμπτό είναι το ότι είπε ότι έβρισε το παιδί της, ενώ δεν έβρισε το παιδί της. Το ότι μπορεί να μην είναι σωστό να ασχολιόμαστε με τα παιδιά των άλλων, ναι θα συμφωνήσω. 

Θεωρώ ότι ήταν ένα κακό αστείο του Ουγγαρέζου. Η Μαίρη είπε “i rest my case”, δεν είπε τίποτα. Δε ξέρεις που αναφέρεται… Δε καταλαβαίνω γιατί το βίωσε όλο αυτό η Μαίρη μετά από εννέα χρόνια, ότι έβρισε ενώ δεν έβρισε. Που το αστείο ήταν του Ουγγαρέζου, και ούτε εμένα μου άρεσε, το βρήκα κακό χιούμορ, αλλά εντάξει θα πεις και μια βλακεία στα τόσα χρόνια. Γιατί η Ζήνα Κουτσελίνη τα έβαλε με τη Μαίρη και όχι με τον Ουγγαρέζο;» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Το θέμα είναι, γιατί το βίωσε όλο αυτό ξαφνικά η Μαίρη χωρίς να φταίει; … Δε καταλαβαίνω πραγματικά γιατί αυτή η επίθεση σε ένα κορίτσι που δεν είναι στα φώτα της δημοσιότητας αυτή τη στιγμή. Έχει τη ζωή της με το παιδάκι της, έχει την εταιρεία της. Δεν ενοχλεί κανέναν» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Read More

And More