Μπέττυ Μαγγίρα για την παραίτηση της Τζο Κουτσοκώστα από το «I love Σουκου»: «Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει, ήξερε που ήρθε»

Η Τζο Κουτσοκώστα αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή «I love Σουκου» με την Μπέττυ Μαγγίρα και υπέβαλε την παραίτησή της. Όπως δήλωσε η ίδια τη δυσκόλεψε αρκετά το κομμάτι του gossip και ένιωσε ότι δεν μπορεί να συμβάλει στο συγκεκριμένο concept της εκπομπής.

Η κάμερα του «Mega Καλημέρα» συνάντησε την Μπέττυ Μαγγίρα στη χθεσινή της πρεμιέρα στο Nox, η οποία μίλησε πρώτη φορά για την παραίτηση της συνεργάτιδάς της από την εκπομπή της στον ANT1.

«Ήταν ξαφνικό, δεν το περιμέναμε η αλήθεια είναι αλλά είναι σεβαστή η άποψή της. Την πήρα τηλέφωνο και της είπα ότι αφού δεν ένιωθε καλά, καλά έκανε και αποχώρησε. Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει και την άποψη που έχει για τα πράγματα, ήξερε που ήρθε και όταν έκανε το δοκιμαστικό. Δεν θα πω περαιτέρω πράγματα, ήξερε πολύ καλά γιατί πράγμα ήρθε στην εκπομπή.

Εγώ σέβομαι το γεγονός ότι μπορεί να μην ένιωσε άνετα, μπορεί να μην έβγαλε τον πραγματικό της εαυτό, μπορεί να μετάνιωσε. Οι χημείες των ανθρώπων πολλές φορές μπορεί να μη δέσουν, να μη δέσει το γλυκό. Όλα τα σέβομαι. Απλά δεν μου αρέσει να τοποθετείται κάποιος εκ των υστέρων για πράγματα, τα οποία σε εμάς δεν έχει πει» τόνισε η Μπέττυ Μαγγίρα.

 

«Ήξερε πολύ καλά που ερχόταν και εμείς ήμασταν εκεί να τη βοηθήσουμε, ήμασταν ανοιχτοί από εκεί και πέρα ό,τι ειπώθηκε δεν θα ήθελα να το σχολιάσω» κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Διάβασε επίσης:

Τζο Κουτσοκώστα για το τέλος από την εκπομπή της Μαγγίρα: «Δεν έχω μάθει να κουτσομπολεύω τους άλλους»

Read More

And More