Μπέττυ Μαγγίρα για το τρέιλερ της εκπομπής της Σοφίας Αλιμπέρτη: «Θα μπορούσαν να σκεφτούν κάτι πιο έξυπνο»

Το τρέιλερ για την τηλεοπτική επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1 κυκλοφόρησε, και όπως ήταν αναμενόμενο, σχολιάστηκε από τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Ανάμεσά τους και η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία τοποθετήθηκε ανοιχτά στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Πιο συγκεκριμένα, αφού προβλήθηκε στο διαφημιστικό σποτ για το «Ζήσε Αλλιώς», η Μπέττυ Μαγγίρα επεσήμανε: «Η αλήθεια είναι ότι το τρέιλερ είναι πάρα πολύ απλό. Θα μπορούσαν να σκεφτούν κάτι πιο έξυπνο. Δεν χρειάζεται πάντα να είναι ακριβά τα τρέιλερ για να είναι καλά. Σίγουρα αν δώσεις λεφτά, το τρέιλερ θα είναι πολύ καλύτερο αλλά μπορεί να υπάρξουν και πιο ευρηματικές, πιο έξυπνες, απλές ιδέες. Θα μπορούσε να γυριστεί σε ένα πλατό ρε παιδί μου, σε ένα λευκό φόντο».

«Εγώ πάντως ανυπομονώ να δω το περιεχόμενο της εκπομπής, γιατί δεν το έχω πολυκαταλάβει» πρόσθεσε λίγο αργότερα ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Ξέρεις τι θα ήθελα από τα κανάλια; Είναι σαν να μην έχουνε έμπνευση. Δεν μπορούσαν να σκεφτούν κάτι πιο ευφάνταστο;» αναρωτήθηκε λίγο αργότερα η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δες περισσότερα στο  παρακάτω βίντεο:

Read More

And More